Knäckebröd med pumpafrön och flingsalt.....oemotståndligt!
Galet gott knäcke som dessutom är bra för magen.
Blanda
1 dl solrosfrön
½ dl linfrön
1 dl sesamfrön
2 dl dinkelmjöl
½ tsk salt
½ dl raps/solrosolja, jag valde valnötsolja
2 dl varmt vatten
Bred ut med en "slickepott" på ett bakplåtspapper och strö över pumpakärnor och flingsalt, tryck till lite så kärnorna fastnar.
In i nedre delen av ugnen, 150 grader i 50 minuter - njut!
3 kommentarer:
Tack för tipset, det låter jättegott och verkar enkelt oxå. Det ska provas. Försöker minska ner på vanligt mjukt bröd.
kram
MUMS vad gott det ser ut!
Det måste testas :-)
KRAM
Hej Marie.
Det här har jag gjort flera gånger nu, nu är det dags idag igen men hade tappat bort receptet och fick då anledning att gå in på din blogg och leta. Vilka fina bilder du har och så duktig du är med träning och allt. Nästan så att du inspirerar ;-). Ha det gott/Mia
Skicka en kommentar