söndag, november 02, 2014

Playmobil häst

Ännu en vecka har passerat och vår har bestått av lite blandat. I början på veckan blev jag sjuk, feber, ont i huvudet och kroppen. Jag fick stanna hemma från jobb två dagar och det är väldigt sällan det händer. Milo har varit hos tandläkaren och tanken var att laga ett hål han haft länge men ännu en gång fick han kalla fötter och det fick bli en nödlösning med att rensa lite och fylla igen med fyllning. Nu hoppas vi att det klarar sig ett tag till. Det var egentligen sista besöket hos pedodontin men det ändrades och vi ska dit om ett halvår igen.

Jag hade lovat Milo något Playmobil om vi klarade av att få rätt på hans tand och än om det inte blev som tänkt så var han ändå duktig och kämpade på tappert så vi körde och köpte det han önskade.
 Hoppbanan riggad och tävlingen har startat:-)
 Detta är jag
Här har vi Milo och hans häst 
Prispallen
Hmm förstår inte varför jag aldrig får stå på 1.a pallen;-o! 
Stallet
Milo och jag tillverkade egna hopphinder av halva toarullar och pynt från Rustas pyssellåda.

Milos fina hinder




Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Så bra att det gick att få en provisorisk lösning på Milos tand när han inte vill laga. Duktigt av honom ändå att våga rensa och fylla.
Vilket fint Playmobil! Filippa gillar också att leka med Playmobil :-) Jättefina hinder ni tillverkat!

Jag har också varit dålig i veckan. Behövde dock inte vara hemma från jobbet... eller jag hade tagit en semesterdag i fredags, hade jag inte gjort det hade det nog blivit en sjukdag istället. Känner mig fortfarande lite halvkrasslig, men hoppas på att jag vaknar upp frisk imorgon för jag har en hektsk vecka framför mig.

KRAM

Helen sa...

Playmobil har vi aldrig köpt.
Vad smart med halva rullen till hinder. Vi har samlat många rullar och andra burkar för kommande pyssel. Måste bara hitta ett bra ställe att ha det på, just nu på köksgolvet.
Hoppas du mår bättre. Efter två veckor har jag fortfarande ont i bihålorna och hostar lite på nätterna.

Härligt att Milo kom en bit på vägen i alla fall. Så hemskt när barn blev fasthållna och tvingade förr i tiden.

kram på er