lördag, oktober 25, 2014

Hopp

Nu blev det ett hopp i inläggen igen, så skulle det ju inte blir!

Är smått irriterad på min telefon eller dator, jag kan inte ladda upp bilderna från Iphonen till min dator och hittar inte vad som är fel, jag har alltid kunnat göra det tidigare. Man tar ju så mycket bilder med telefonen men det är jobbigt att blogga direkt från den, jag föredrag att göra det från datorn.

Veckan har varit bättre på jobb om än mycket att göra men mycket kan vara bra om det funkar som det ska:-)

Milo var på sin sista gång på tandläkarskolan och nästa vecka ska han laga eller dra ut en kindtand. Han har lite dåliga tänder, sköra kan man väl säja. Han har dock insett det själv så nu slipper vi protester och bråk vid tandborstningen morgon och kväll och DET är så SKÖNT.

Igår gick vi till lekplatsen en runda när jag kom hem från jobb, Linette och barnen följde också med. När vi kom hem hade Milo ont i huvudet och det visade sig att det var feber som spökade. Lite krupp under natten men idag har han varit ok.

Vi körde och handlade lite blandat idag. Jag ville ha ett noguatfärgat fårskinn som skulle ligga på soffans puff. Milo hade beställt hemlagad pizza till kvällen så det köpte vi också ingredienser till. Milo ville så gärna ha ett långhopprep för han tycker att det är roligt att hoppa rep och vårt korta räcker inte till att stå och veva med ena handtaget fastbundet i en stol. När vi var i leksaksaffären hittade jag ett spel, Mitt första monopol, som verkade vettigt. Jag älskade Monopol när jag var yngre och eftersom Milo gillar att spela spel numera så kunde det ju vara roligt att spela något som även jag tycker är roligt:-)
Vi tog en runda hela familjen när vi kom hem och det var verkligen roligt:-)
Mitt första monopol

Mitt fårskinnNär vi väl var hemma ringde min mamma och frågade och dom fick komma en sväng, Elias var också med. Elias är Milos kusin på 2 år. Han ser verkligen upp till Milo och härmar allt:-)
Lite lek och prat är alltid mysigt!

När dom kört hem fixade vi pizza och sedan satte vi oss i soffan och såg Så mycket bättre. Sedan ville Milo gå och sova, han är inte på topp men inte heller riktigt sjuk. Det är ju ofta så att sen kväll och natt är den tiden på dygnet så det märks mest när man är sjuk.

Förresten, jag har kommit igång med min träning, styrketräning 3 dagar i veckan och men sikt på att öka till 4 dagar/vecka. Mathållningen har blivit bättre och fettet på magen börjar bli mindre kompakt;-)

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Vad duktig du är med träningen och mathållningen! och vad härligt att se resultat :-)
Här har jag hamnat i en liten svacka... tränar gör jag men det slinker ner för mycket onyttigheter.

Vilket jättesnyggt fårskinn! Väldigt fin färg.

Hoppas att det kommer att gå bra hos tandläkaren nu när han gått i tandläkarskola.

Filippa är på bowlingkalas hos sin gamla bästis Mila och väntar på att kl skall bli 18 så att jag kan hämta henne.

KRAM

Helen sa...

God morgon, låter som framsteg på alla punkter,
Så mycket lättare när barnen förstår att vissa saker är för deras eget bästa och att vi inte tvingar dem för vi är elaka föräldrar.
Här vill Leo bara ha köpepizza, hemlagad ratar han fast jag försöker anpassa hans del efter va han gillar. Ok, erkänner att den väl har fått lite för mycket peppar på mer än en gång, så han är misstänksam!
Bra med träning. När jag är friskare, så ska jag också ta tag i det området.

Kram