söndag, oktober 19, 2014

Lite pyssel

Denna veckan har varit sådär, jobbet har varit hektiskt och en del "fall" har tagit på krafterna. Försöker släppa när jag kör därifrån men det är inte alltid man lyckas så bra.

Vår helg har däremot vägt upp allt negativt och det är jag innerligt glad för!

I lördags körde vi till Vellingeblomman på Halloween utställning och där finns ju så mycket roligt så det är en ren fröjd att köra dit. Vi hade tänkt fika där men det var så många andra som tänkte det så vi beslöt oss för att köpa ett gott bröd med hem och fika hemma istället. Linette och barnen kom en sväng så vi tog vår fika ihop med dem.

Vi shoppade en del hela familjen, Milo köpte en cowboydräkt och hatt, han är inte så mycket för dessa läskiga figurer som huserar i Halloweentider.


Jag köpte nya "fuskläderkrukor" och runda störa bågar till mina två murgrönor, rankorna räcker inte riktigt runt än men det går snabbt.

Denna fönsterbelysning har vi köpt i Ullared men jag ville bara visa den för den är fin, tycker jag iaf:-)

Ny lykta på väggen, rejäl sak som jag är väldigt förtjust i, man kan ha blommor i den också. Tulpaner lär den fyllas med till våren. Kroken under har jag köpt på Enkla Ting en gång i tiden.

Söta klädnypor med text, också köpta i Ullared.

Vår hall med nya stegen och bollslingan

Detta ska pryda hemmet i jul, nya hissgardiner, löpare och grytlappar. visar hur det ser ut helt och hållet när det är på plats till 1.a advent.

Vi köpte även lite lökar som tulpaner och helt vita påskliljor och ett par andra sorter.
Yankeecandlevaxkakor och en lykta blev det visst också, farligt att släppa mig lös på detta ställe:-)

Idag har vi varit och hälsat på Pontus, Kajsa, Tilda och Signe. Dom har flyttat till hus igen och det är lättare att hälsa på dem nu för man slipper parkera mitt i centrum.
När vi körde hem blev det matshopping på Coop och sedan hem och göra en jordgubbstårta för Milo ville göra en sådant som stod i en kokbok för barn som han köpte. Vi lagade middag som Milo påstod inte var god och han vägrade äta tills han gav efter på en smakbit - sedan åt han upp allt på tallriken, Förutfattade meningar!

Kram på er! Mie

1 kommentar:

Helen sa...

Vad härligt med en bra helg. Det finns så mycket fina inredningsprylar att köpa.
Vad envisa de kan vara med mat. Har försökt få Leo att testa äggröra men det är totalNEEEEJ.
Försökte påminna honom att han andra ggr har testat något nyttoch tyckt det varit gott

Hoppas denna jobbvecka blir bättre.
kram