söndag, oktober 05, 2014

Beslutsångest

Så skön helg vi har haft! Inga planer alls och ändå händer det en hel massa roligt.
I fredags var vi bara hemma, spelade lite wii bowling med Milo och då sa jag: - Nu skulle Carsten, Lilian och Tanja varit här! Dom brukar vi ta en bowlingturnering med på wii, annars är det mycket sällan wii.et används. Bara 5 minuter efter jag sa detta ringer Carsten och undrar om vi skulle vara hemma dagen efter för dom ville ta en tur till Sverige och hälsa på. Märkligt märkligt:-)

Vi möttes upp i Burlöv centrat och gick och shoppade lite blandat. Tilda kom till oss på förmiddagen för dom höll på att flytta till sitt hus och för att underlätta lite för dem så tyckte vi att Tilda kunde vara hos oss, Milo och hon leker så fint ihop. Dom fick köpa varsin pysselbox på Rusta, ett tips jag fått från andra och den boxen kan jag rekommendera. 199kr för en massa pyssel.

Vi hade en fin dag med våra danska släktingar och åt en god gryta på kvällen.

Idag har Milo och jag pysslat, bakat blåbär och äppelmuffins, varit och handlat kattmat, mat och en runda in på Lekia för Milo hade 100 kr som brände i sin börs;-) Han köpte lösviktsglaskulor, en kulpåse och en Beybladebana...eller vad det nu heter. När vi kom hem ringde Lucas, Natta och Livia och ville komma inom en runda. Vi tog en fika och pratade om deras planer med hus och annat.

Sedan var det dags att laga kvällsmat. Vi tände en massa stearinljus och det är en mysig tid vi har framför oss nu, älskar mörka kvällar med många tända ljus:-) Rätt som det var dök Linette upp för vi skulle besluta oss för vilken resa vi skulle välja till vintern. Nu har vi två val, Teneriffa eller Fuetuventura - det lutar åt Tenneriffa, Playa de las Americas.

Min mobil vill inte kommunicera med min dator så jag får inte över mina bilder och kan lägga in här, blogga via mobilen vill sig inte heller...irriterande. Jag får börja använda kameran lite mer för det fungerar iaf.

Beslut på träningsfronten är taget! 4 dagars träning i veckan och så SKA det vara, jag vill ha det så. Tror jag ska planera veckan istället för att tro att det ska fungera med att ta det dag för dag, då är det lätt att skjuta på det och rätt som det är så är veckan slut. Så blev det iaf denna veckan som gått och den bestod enbart av 1 dags träning.

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Godmorgon,

Härligt när man känner att man haft en riktigt skön helg med roliga aktiviteter.
Här har helgen gått i lugnets tecken. Behövde det efter en stressig vecka, plus att jag börjar känna att det är en förkylning på gång.

Bra att planera in träningen, här fick jag också bara ihop ett träningspass i förra veckan... men ett är mer än noll :-)

Hoppas att ni får en riktigt fin måndag!

KRAM

Helen sa...

Här planeras det träning men det funkar inte i alla fall:-( Men jag jobbar på planeringen. Ska se vad min sjukgymnast ger mig för "dom" idag.
Låter som ni haft en härlig helg. Kul att Milo uppskattade brevhälsningen.

kram