onsdag, oktober 08, 2014

Vardagen

Jag vill inte påstå att det händer så mycket i vardagen, ungefär samma varje dag mitt i veckorna.

Igår regnade det väldigt mycket när jag körde hem från jobb, jag körde direkt till träningen där jag körde trampmaskinen, pulsen på ca 150-170 under 20 minuter, det tar lite det. Jag gärna tungt och långsammare än att pinna på som en galning. Därefter styrka och sedan hem och få middagen serverad:-)

Milo gjorde en massa tokiga konster och jag skulle fotografera, denna är lite spooky tycker jag.

Denna känns bättre:-)

Det börjar bli lite småkallt om kvällar och morgnar men Milo verkar inte störas speciellt mycket. Han är varm av sig och springer ff i sina t-shirts. Jag har faktiskt tagit bort alla långärmade tröjor som legat oanvända i hans garderob i mer än ett år nu. Jag säljer dem alla för vad ska jag spara dem för, han lär inte ta på dem i vinter heller. Jo hoodkoftor kan han ta på men ganska ofta kavlar han upp ärmarna på dem. Vinteroverall är inköpt, en mörkblå Wheat, och sedan har vi kvar jacka och byxor i två set från förra vintern som också passar. Tillägger att det finns ytterligare ett par vinterjackor som jag köpt på rean i år...ja jag är lite crushed på vinterytterplagg:) Nu kan jag ju inte köpa vad jag vill längre för lille mister börjar bli stor och har egna åsikter.



Kram på er! Mie

1 kommentar:

A-K sa...

Håller med om att det första kortet blev lite spooky
:-)
Tack för din fina komplimang, gjorde mig så glad!

Här börjar lilla fröken ha ordentliga åsikter om vad hon ska ha på sig. Hon vill inte heller ha långärmade t-shirts. Skor är hon också väldigt petig med. Redan förra året så vägrade hon vinteroverall så det kommer inte att inhandlas.

Vad duktig du är med träningen! Jag kom ut på en lång powerwalk i måndags och hoppas på att hinna med en imorgon också, sedan blir det gymmet på söndag när Filippa dansar.

KRAM