tisdag, september 23, 2014

Motorcross = Lycka

Vilken speedad liten man vi haft här ett par dagar! Igår kväll vid nattningen var han så toppad att han slog över och var dum mot mig samtidigt som han bara skrattade...ganska jobbigt måste jag säja, inget bet på honom förrän han slog sig själv och blev ledsen, då bröt han sitt egna beteende och somnade ganska så snabbt.

När jag kom hem från jobb idag var det samma märkliga beteende, något som han säkerligen hade svårt att styra själv. Han har längtat så till denna dagen då han skulle få prova på att köra motorcross. Han har frågat många gånger men sedan tyckt att det verkar farligt när dom trillar och bryter armar och annat. På sistone han han frågat ofta och då kollade jag upp det och fick svaret från klubben i Landskrona att det skulle vara en testdag den 23/9.

Vi körde dit men när vi kom fram till platsen bröt Milo ihop lite och grät en sväng samtidigt som han skakade i hela kroppen - han ville så gärna men vågade inte. Vi gick ifrån där man bytte om och tittade istället på dem som provkörde, han tinade upp och slappnade av lite och efter en stund gick vi och bytte om till rätt utrustning, jaja lite osäkert fram till han hade fått på sig allt:-)

När det blev hans tur gick det undan, upp på hojen fick lite instruktioner och sedan blåste han iväg ganska så snabbt. Han fick fort kläm på gas, broms, svängar och raksträckor och det kändes faktiskt lite som att det var hans grej. Nu får vi se till våren vad som händer då, det är ju ingen sport jag gillar till 100% men det är mest rädslan för skador och liknande.-)





Kram på er! Mie

1 kommentar:

Helen sa...

Kan förstå att det var blandade känslor hos honom; att vilja men inte våga men vad härligt att han kom iväg.
Kram