torsdag, september 25, 2014

Ibland tar det 50 år ;-)

Finservis är något jag önskat mig i många år men aldrig kommit till skott med att börja samla på. Likaså med vinglas. Har visserligen en fin servis som jag ärvt av min mamma men jag ville ha en lite modernare utan färg som man blir låst av, den jag har från mamma har lila mönster. Vinglas är också något som jag pratat om i många år som jag aldrig börjat samla på. Hör väl till att jag inte själv dricker vin och tyckt att dem jag har duger, men fina är dem inte.

Nu när jag fyllde 50 år fick jag början på en servis och den fortsätter jag samla på. Tycker otroligt mycket om både servisen och vinglasen som hör till. 

Har man en servis så ska den ju stå på något bra ställe också!
Vi hade ingen plats att ställa min på så jag köpte ett bokskåp  på Blocket som maken målade om i vitt och satte ett läderhandtag på(ett gammalt skärp) och tapet på bakbeklädnaden. 
Vips så hade jag ett fint skåp!


Läckert mönster och underbara rökfärgade vinglas med silverkant.

Lace by Lars Wallin





Kram på er! Mie

1 kommentar:

Helen sa...

God morgon
Vilken perfekt present, en tavla som är kär vän har gjort.
Ha ha, många - som tex jag - får ju servis och glas redan som barn/unga. Gissa om jag tyckte det var trist att som 10-åring öppna en julklapp med en tallrik i. Fick massor från mamma och pappa som jag aldrig skulle valt idag och som mest står oanvänt: matservis med mängder av tallrikar i danska blå blomster, kafferservis med HC Anderssons sagor på, moccaservis mm mm. Så då är det mycket mycket bättre att börja som 50-åring. Fina val du gjort där.

kram härifrån