tisdag, oktober 29, 2013

Borde sova

Detta skrev jag i förrgår men det skickades aldrig iväg upptäckte jag nu:)

Ibland är det svårt att somna och just nu är det så, då passar jag på att blogga en runda.
Fick mig en tankeställare i helgen, blev dålig så som jag blir ibland. Det sökte mig något grymt! Jag passade Sam och Theo men Jörgen fick ta över och jag låg ömsom i sängen och på toalettgolvet. Ett par timmar så var jag bättre igen men det kör slut på mig totalt, även dagen efter är jag klen. Iaf gav det mig en push för jag har slarvat med maten i veckan...och stressat...tränat för dåligt, allt detta ger mig problem. Nu vänder jag min skuta och måste tänka på migsjälv.

I lördags var vi på Vellingeblomman, årliga besöket av deras grymt stora jul och halloween utställning där man går genom massor av rum med miljontals julprylar. Milo köpte som vanligt något till sin julbord och i år föll valet på en lada med bondgårdsdjur som gick runt i en cirkel. Svårt att förklara hur mycket det finns och hur fint det är om man inte sett det live.

Idag gick vi en runda på 1.5 timma och hela familjen var med, Milo i vagn annars kommer vi ingenstans. Jörgen ojade sig en del så jag fick mig några härliga skratt. Det var väldigt jobbigt för honom att gå snabbt sååå långt;-D

Senare på dagen körde jag och min mamma till Sköna Söndag, en tillställning för flera utställare där man kunde köpa lite av varje, jag köpte bara en havtornschutney och en liten fågel i metall.
Jörgen och Milo hade trädgårdsskötsel under tiden som jag var iväg, dom hade flyttat ett träd som växt lite för mycket och tog för mycket plats.

Nu kan jag nog sova:) nattnatt

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Goder morgon.
aj aj, vila på badrumsgolv är inte det roligaste i livet. Been there.
Bra att du känner att du behöver vända skutan.
Jag slarvade lite igår. Sent lunchträningspass, lite akutjobb innan jag kunde äta min lunch, men superstressad så jag tog mig inte några minuter extra att äta upp utan kastade hälften. Det kom i retur sen senare då jag fick lite "magkänningar".

Julen närmar sig, Vi var på span efter ny julgran i helgen.
Familjeprommis är härligt, men visst är de lite klena gubbarna ibland.

Nu ska det snart bli tv-frukost här.

kramar från oss

A-K sa...

Usch, det där låter inget vidare! Du måste ta hand om dig själv! Bra att du lyssnar till kroppens varningssignaler!

Vi är hemma från NY nu :-)
Sov inget på hemresan, har sovit i fyra timmar och känner mig helt groggy. Men tror att det är det bästa för mig så jag snabbt kommer in i de vanliga rutinerna igen :-)

KRAM