lördag, juli 19, 2014

Milo 6 år

Milo 6 år


Det är väl snart ett år sedan jag var aktiv här :-o men nu börjar min tid räcka till och min tanke var att komma igång med bloggen, iaf ett par gånger i veckan:)

Idag har vårt bustroll...får nog snart byta smeknamn på honom...blivit en stor kille på 6 år. Att bli 6 år är häftigt enligt honom själv, han känner sig stor. Han sa till mig vid nattningen att nu när jag är 6 år får jag bestämma allt själv, där är vi dock inte helt eniga ;-D

Milo startade sin dag med att följa ett band genom huset som ledde till en cykel, en 20' med tre växlar och för honom var det ganska viktigt att det var samma märke som vi har, Cresent, och t o m mormor har samma sa han.


Vi tog en längre cykeltur hela familjen och därefter körde vi iväg och köpte en ny hjälm till honom, mest för att det skulle bli rätt storlek och att han tyckte om den själv, det blev en camoflagemönstrad skatehjälm i grått och silver.

I eftermiddag har vi varit på kalas hos Livia som fyllde tre år häromdagen, ett härligt kalas i 30 graders värme:-) Milo ska få ha sitt kalas imorgon, då blir det korvgrillning och maräng/glass till kaffet.


Nu fick jag rätt på bilderna, säjer bara Google Crome! om jag bara visst att det var så enkelt!











Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Vad härligt att du fått igång bloggskrivandet igen!
Grattis till MIlo igen på 6 års dagen!
Filippa har räknat ner dagarna tills hon skulle fylla 6 år i flera månader.Hon tycker också att man är stor när man fyller 6 år :-)
Fast bestämma över allt själv vet hon att man inte får göra innan man fyller 18 år (Anton fyllde ju 18 i februari).
Vi hade hela släkten här på kalas igår! Känner mig helt mörbultad idag.

Hoppas att ni får ett fint kalas!

KRAM

helen sa...

Halloj. Grattis igen Milo
Leo har också väntat och väntat. Fast han har fått för sig att man får bestämma ALLT när man bli 12. Bosse sa någon gång att först då är man stor nog att cykla själv ute.
Lycka till med kalaset. Leo har ju redan haft sitt och någon släkt lär inte vara hemma på fredag. Nu ska vi se om vi kan enas om något att göra idag. Vi är så totalt olika - jag blir rastlös och Bosse är helt nöjd med att klippa grenar.

kram