söndag, augusti 04, 2013

Bra känsla

Denna veckan har gått fort än om vi haft semester. Vi har hittat på lite av varje. måndag till onsdag var vi i Göteborg tillsammans med Pontus, Kajsa och Tilda. Gick på Liseberg två dagar och sedan Universeum sista dagen. Ett besök hos Freeport där jag hittade två kjolar och ett linne på NoaNoa. Var inne på OM butiken också men den bestod mestadels av storlek 1 och det går ju inte min kropp i;-)








I fredags ville Milo åka tåg så då blev det pågatågen till Helsingborg, fika på Fahlmans, lite shopping och titta på båtar i hamnen. På kvällen var det live musik på pizzerian så där satt vi till sent på kvällen, mysigt!
Han är där bakom och tokar sig i tåget:)

Lördag, hände inte så mycket. Jag och Milo körde hem till mormor och morfar på förmiddagsfika, lekplatsbesök och kicksparksrunda. På kvällen kom dem hem till oss och grillade och spelade sequenze.

Idag har vi varit och handlat mat och annars bara varit hemma.

Jörgen börjar jobba imorgon så jag och Milo får klara oss själv. Milo ska på 5 års kontroll på förmiddagen. Resten av veckan får bli något strandbesök och liknande.

Fler bilder kommer när telefonen laddat:)

Kram på er! Mie

4 kommentarer:

A-K sa...

Det lät som att ni haft en riktigt bra semestervecka!
Så synd att vi inte fick ihop en träff när ni var i Göteborg, men det kommer ju fler tillfällen :-)

KRAM

Helen sa...

Härligt. Tur att vi haft så fint väder denna sommar. Två dagar på Liseberg, låter tungt! Jag saknar så att ha "släktningar" att pipa över till på en fika så där spontant när man inte har något att göra. En veckas ledighet kvar bara, sen börjar "allvaret".
Leo sover fortfarande, jag ska göra lite ryggövningar. Gissningsvis blir det tv-frukost
Gissar att Leo vill kasta sig över sitt nya lego sen.

kramar härifrån

Anonym sa...

Det va ju en intensiv men trevlig tur för er.Milo o Tilda trivdes till max ser jag. Fina minnesfoto också. kram mamma

Helen sa...

Godmorgon Skåne
Du, nu måste det välan ha hänt något hos er.

Vi saknar att läsa om er:-)
kram