lördag, juli 27, 2013

Förr i tiden

Jisses vilken värme vi har haft idag, inte riktigt min melodi om man ska orka hitta på något. Jag körde först iväg till Lindex på Center Syd för att se om det fanns något på rean. Jag köpte en blå linnekavaj till Milo för 50 kr, han älskar ju att se ut som Eric Saade och alla andra idoler som liknar honom och dom har ju ofta kavajer med uppkavlade ärmar. Han blev jätteglad för kavajen och skulle tvunget ha på den när vi åkte in till stan senare på dagen.

När Sam hade kommit till oss körde vi in på Citadellet i Landskrona, där var det Thulindagarna med gamla bilar/traktorer/motorcyklar och annat. Ett museum hade tagit med sig massor från militärens gamla dagar, ganska häftigt att se. Milo var väldigt imponerad av allt detta och än en gång - han går i sin fars fotspår! Jörgen var i det militära under ca 3 år. Han fick en Flashback när han såg ett fordon som var precis ett sådant han kört mycket med.
Varje detalj var underbar att se:)
 Så såg det ut när mina föräldrar var unga.

Ser ni kavajen;-)

 En skadad man ligger på fältsjukhuset
 
Radiostyrda fina båtar körde i vallgraven

Det var trevligt med uppträde och flera uppvisningar men det var så hett! Vi fick ta en paus med glass och dricka. Ett par timmar stod vi ut sedan begav vi oss hem och höll oss mest inomhus resten av eftermiddagen. Vi grillade inte ens:-o

Sam hämtades vid 21 tiden och därefter var det Milo som behövde gå i säng. Just nu har vi öppnat upp fönsterna för att kunna sova om en stund, bara få det lite svalare först.

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Man ska ju inte klaga... men jag kan hålla med om att vissa dagar varit lite väl varma :-)
Milo är jättefin i kavajen!

Jag förstår att det här var spännande att se för Milo!
Här är det mulet idag och jag sitter och funderar på vad vi ska hitta på.

Hoppas att ni får en svalare dag idag!
KRAM

Helen sa...

Klart Milo ska ha en kavaj. Leo härmar ju också dessa sånggossar, men kavaj har han inte bett om, det är svart cool jacka istället.
Har varit i Landskrona i jobbsammanhang och minns att det var fint. Kul att det ordnas lite event och fordon lockar ju små - och stora - gossar

kram