fredag, juli 26, 2013

Österlen tripp

På dagens schema stod en tur med ångloket i Brösarp, kl 11.00 skulle första turen gå så vi gjorde oss klara och körde iväg för att hinna med denna trippen. När vi kom dit blev det en stor besvikelse, tåget gick inte varje dag, bara söndag-onsdag-torsdag! Milo blev ledsen men det gick över och vi får köra dit en annan dag i sommar. Vi drog vidare och hamnade av en tillfällighet på Kiviks musteri, jättemysigt ställe. Vi handlade med oss lite av deras cider, juice, kräm och äppelchutney. Tog en fika med deras hemmabakade äppelkaka, gick runt på deras museum och fick en överraskade trevlig stund.


Sedan skulle vi leta upp en strand och då körde vi till Ystad men den strand vi tog oss till var fullproppad med folk så långt ögat kunde se och Milo ville inte gå dit så vi drog oss uppåt till en restaurang och åt lunch. En stor lekplats fanns det också så den besökte vi också och sedan avslutade med glass.
 
På vägen hem somnade Milo som en stock och sov vidare när vi kom hem, vi fick inte liv i honom:-o Han sov i 4 timmar, då är man trött! Under tiden satte jag mig och jobbade en stund med att lägga in lite nytt Småfolk som ska komma i början på nästa vecka, hann även med att lägga in Hatley. Det är fördelen med vårt system att man kan lägga in allt dolt för att sedan bara trycka på en knapp så läggs det in där det ska. Bra för vi ska iväg i början på nästa vecka och då kan Linette fixa till vad jag börjat på:)
 
Såjapp, nu blev jag serverad kaffe och Milo fick en Kiviks äppeljuice, duktig make och pappa:)



Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Vilken mysig semesterdag ni fick idag!
Härligt att bara åka lite på "måfå" och hamna där man hamnar! Förstår Milos besvikelse när tåget inte gick... men det "går ju fler tåg" ;-)

KRAM

Helen sa...

God morgon
Ibland blir det bra även om det inte var det man skulle gjort. Förstår Milo, trängas med massor av folk är hemskt. Så skönt igår kväll vid den lilla badsjön, inga springande ungar, inget grillos. Bara lugn sommarkväll.
När vi var borta häromkvällen drack jag äpplemust från skåne.

Har precis lagt en order hos er. bla shorts och badbyxor till nästa sommar:-)

kramar härifrån