söndag, juni 16, 2013

Long time, no see


Bloggen har inte varit första prio den senaste tiden, märks va? Tiden räcker dåligt till. Men just nu har jag en stund över till datorn. Milo och Jörgen är i garaget och snyggar till en cykel vi köpt idag. Spontanköp kan man säga:) Vi var ute på en biltur med mina föräldrar, bakluckeloppis med inköp från Milos börs(läs mormors) , han köpte tre polisbilar och en polishelikopter och sedan körde vi vidare kom vi förbi ett blomsterställe där vi köpte en bambubuske. När vi gick där så var där även försäljning av begagnade cyklar och Milo hittade en som han tyckte om, 150kr! Den var i mycket bra skick och cool racercykel enligt Milo, sån som ungdomarna har(nytt ord som användes)
Den blå ska säljas och den gul/svarta är den nya.

Tasse och Ebbe
Milos nya kompisar, två marsvin. Tasse är Milos och den är blankt svart med svarta ögon och den andra är min, rödbrun med röda ögon. Han är mycket duktig med dem och pysslar om dem varje dag, får sitta med i soffan och se på barnprogram bl a.
Dags för ett besök på tandskolan och idag fick han förklarat för sig hela vägen om hur det blir hål i tänderna, hur man bedövar med sovdroppar/sovsalva och lustgas. Allt på ett bra och pedagogiskt sätt så det inte känns som några farliga instrument. Dom praktiserade allt detta på en kossa med "människotänder"

Ett hål grävt till en flaggstång som är uppsatt mitt i vår trädgård, maken har alltid tyckt om flaggstänger och att flagga när man ska.
 
 
Vad har mer hänt på sistone? Ja det är nog mest det vanliga vardagslunket. Milo har haft en period med bråkiga stunder vid nattning och är lite nonchalant i sitt sätt. Humöret pendlar från dag till dag och vi har börjat sätta upp mer regler för godis och annat sött som triggar.

3 kommentarer:

A-K sa...

Kul att du tagit dig tid och skriva i bloggen! Jag gillar ju att följa er vardag :-)

Vilken jättefin cykel Milo fyndade!
Det är verkligen jättefin med flaggstång i trädgården, det skulle jag också vilja ha!

Vad bra att de är så pedagogiska på tandskolan! Förhoppningsvis slipper Milo bli rädd för tandläkaren framöver!

Vad söta de är era marsvin!

KRAMAR

Anonym sa...

hej ja det blev en lyckad dag för Milo , rligt att se honom så uppspelt o glad.
Roligt att ordet ungdomar ft så i hans huvud, Vi kom på lekplatsen o gungorna var snurrade högt upp och där var en rallybana med små gupp. Milo undrade vem som gjort det och mormors kloka svar; det är ungdomarna som har varit här och gjort en montibikebana. Just en sådan cykel som han fastnade direkt på hos cykelhandlaren,så nu är han snart en ungdom på fem år ,haha.
T.o.m Pannkakorna med grädde åt han upp så han hade en bra dag. kram ifrån mormor till honom,

Helen sa...

Nice hearing from you:-)
Nonchalans har vi gott om här oxå. Tänkt det är precis som öronen vuxit igen och han inte hör vad jag säger. Vill gärna ha godis istället för mat.
Jättefin cykel, ibland gör man fynd så där i farten. Hoppas inte råttorna kissar i soffan bara!

Ha en bra vecka och glöm inte bort oss
kram