tisdag, april 09, 2013

Vård av mamma

Lite medömkan behöver jag nog;-) Nu är jag stolt över mig själv för jag har opererat ut en visdomstand. Det gick bra efter mycket bedövning, jag är svår att bedöva;-) Hade också en inflammation i pulpan och det gick inte så bra att bedöva så lite ont fick jag stå ut med, fast det gick snabbt och det var en duktig käkkirurg. Nu är det över och jag mår bra! P.S. Bedövningen har inte släppt än D.S.

Lite roligare var det med paket i brevlådan. Jag hade shoppat lite till Milo på Liten & Tuff som ska lägga ner och hon har Nova Stars nyheter på 35% rabatt. Milo gillar inte Nova Star byxor längre(synd) men jag köpte badshorts och två t-shirts som var jättefina(stora i storlek om ni funderar)
Hans kommentar när vi öppnade paketet, jag vill alltså INTE ha shorts med blommor på! Det ska vi nog ändra på tänkte jag;-) Han brukar mjukna när det gått ett tag och tycker att det är fint ändå.


 
Milo har varit hemma med pappa idag och nu ikväll var han maxad, riktigt maxad så han får gå till dagis imorgonför han inte sjuk längre, bara snuvig. Skönt att det bara var en vanlig förkylning.
 
 




Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Huuu... usch för att dra ut visdomständer :-(
Skönt att höra att det gick bra!
Härligt att Milo är frisk och kry igen.

Tack för tipset, alltid kul med lite shopping på morgonkvisten! Jag har spanat på den rutiga tunikan och den rutiga klänningen från Nova Star och nu fick jag klickat hem båda två.

Jag minns inte exakt vad bussen kostade på Hamleys men det var ca 300-350 kr. Verkligen värd det priset då den är gedigen gjord.

Dags att väcka familjen. Jag somnade helt utmattad igår när jag skulle natta Filippa och vaknade för en timme sedan.

KRAM

Helen sa...

God morgon. Härligt att han är frisk igen. Bara hoppas vi alla 6 är friska när det är dags för vår trip.
Leo vägrar oxå blommor på sina kläder. En fin småfolktröja (som jag tror jag köpte hos dig förra året) fick jag sälja nu.
Hoppas munnen blir bra.
kram

Ska försöka lugna ner tempot:-)