onsdag, mars 06, 2013

Avkoppling

Ikväll har det stått avkoppling på schemat, det var jag i behov av, det händer ganska mycket just för tiden och jag får inte glömma att tänka på att släppa ibland. Milo får alltid sin beskärda del på kvällen. Vi brukar bygga lite lego eller sitta i soffan och titta på TV. När jag nattar honom läser vi oftast en bok eller så ska jag berätta om när vi ska åka på semester i maj, då ska jag berätta från det vi ska gå upp på morgonen till vi ska flyga hem igen:)

Tog en liten runda med mina kettlebells, var nog inte helt i form kände jag för det var tungt. Var och körde i maskinerna på gymmet igår, + pw i 20 minuter. intervall 5km/h i 8/15% lutning.

Nu ska jag krypa i säng och sova gott...ska jag vara helt ärlig så sover alla i familjen bätre sedan Timmie somnade in, han var en nattvandrare med klapprande klor mot parketten:) + att han alltid skulle tränga sig under min säng. Nu är här tyst..

Kram på er! Mie

3 kommentarer:

A-K sa...

Avkoppling är viktigt!
jag passar på nu en stund på morgonen innan jobbet. Peter körde Filippa till dagis och A och F har åkte till skolan. När jag väl kommer till kontoret så är det fullt ös tills jag stressar iväg för att hämta Filippa på dagis.

Jag kämpar också på med vikten. Det har stått helt still på vågen nu i en vecka och det är ju så trist! Men imorse visade vågen en siffra det var längesedan jag sett :-) JIPPIE!!!

KRAM

Helen sa...

Instämmer, man måste vila och tom ha lite tråkigt ibland.

Apropå Timmie. Såg att det 18.30 ikväll , tror det är på barnkanalen, är ett program för barn som handlar om när man förlorar ett djur.
Nu ska jag gå till gymmet och köra ett Corepass.
Kram

Helen sa...

Halloj, vi saknar dig här:-)
kram