måndag, december 03, 2012

Lucköppning

Ja då ligger jag efter med uppdateringar igen, tror det kommer vara så en period nu. Mycket beror på att min dator kraschat och laptopen är rena döden att jobba med.

Vår helg har varit med späckat schema men bara trevliga saker. Vi passade Theo och Sam i fredags, lördag träning och shopping med hela familjen, söndag var det hem till min syster och fika i samband med en sväng om på Landskronas julskyltning.

Vi har fått massor av snö hos oss och mer väntas. Lite jobbigt när man ska köra till och från jobb men om man tar det med ro så är det inga större problem, dock finns det ju alltid dårar på vägarna!

Milo tycker att det är superkul att öppna julkalendrar på morgonen och är jätteduktig med att hålla sej med en lucka om dagen, eller två för han har en chokladkalender och en med paket. Hittills har han fått ett galonförkläde och två fingerfärger, blå och grön. När han vaknar på morgonen så är det första meningen som kommer ur hans mun, -Kan vi gå upp nu för jag ska öppna min kalender!

Jag har flera fina bilder men jag kan inte lägga in bilder via laptopen, det ser helskum ut när jag skriver inlägg, den har liksom kapat vissa funktioner:(

Mer kul, eller jag tycker att det är härligt:) Jag köpte mej ett par Please jeans, dessa http://www.miinto.se/p-77991-please-jeans och tyckte t o m att dom satt bra, lite baggy på ett snyggt sätt, även då på mer kurviga tjejer;-) Nästa shopping blev på Svedala Outlet, där köpte jag en svart skir blus, enkel modell, med mattsvarta paljetter på kragen och ett Oxxo halsband som är ett ganska stort svart läderhjärta med silverdetaljer. Till detta ska jag ha en lång svart kjol, längre baktill än framtill. Julfest med jobb:)

Kram på er! Mie

1 kommentar:

A-K sa...

Pleasebyxorna är underbara! Vilken storlek har du på dina?
Jag köper mina på italienska Ebay (jag ska skicka dig länken till denna säljaren, och om du vill beställa kan jag beställa åt dig) inkl. frakt blir det ungefär halva priset att beställa de därifrån! Jag har nog 7 par jag beställt därifrån :-)
Pleasejeansen tillverkas ju i Italien och det priset 5-600kr/par är priset de kostar där. Galet att det läggs på så mycket på priset här i Sverige!

Filippa gillar också att öppna sina kalendrar, och det är det första hon tänker på på morgonen när hon vaknar.

Jobbigt att era datorer strejkar så, hoppas att ni lyckas fixa till dem!

KRAM