onsdag, november 28, 2012

Så japp

då dog den stationära datorn, gick inte att köra om så den får lämnas in. Lappisen strular och jag blir irriterad. Jörgens dator är ganska mycket upptagen om kvällarna. Fast det finns positiva saker också, man får gjort vettiga saker istället för att sitta vid en dator om kvällarna.

Ikväll hoppade jag i löparstassen och tog hunden med mej på en tur, inte helt enkelt med andningen när det är kallt men jag fick iaf rastat både mejsjälv och Timmie. Igår var jag på X-Fit passet, fulträning som det också kallas...svettigt åtahelskotta och det är på darriga ben man tar sej hem.

Vad har mer hänt i veckan? Jo vi var hemma hos mina föräldrar direkt efter jobb idag, år kvällsmat med dem och Milo lekte med kusinerna som skulle sova över hos mina föräldrar. Dom busade, leka görmma fingerborg och kurra gömma. Mamma hade handlat lite olika småsaker som jag ska göra adventspaket åt Milo.

Nu vaknade en kille ledsen---bye bye

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Datorhaveri är inte kul, men du hinner säkert med massor du inte skulle gjort annars:-)
Här tränas det ingenting denna vecka, bara inte känner för det. Men så är det ibland.

kram

A-K sa...

Datorer är ju en sådan sak som bara SKA fungera... jobbigt när det strular.
Jag är SÅ imponerad av hur duktig du är med träningen! HEJA!!!
Ang. DUKAN... så har jag halkat av banan... försöker skärpa mig så mycket det går och avstår kolhydrater i stor utsräckning men följer det inte strikt. Vikten står på -4kg från starten och det känns bra. Just nu finns det inte ork och kraft till 100% fokus, jag får ta det i etapper :-)

KRAM