söndag, november 18, 2012

Helg

Ingen aktiv bloggerska denna helgen inte! Har haft ganska mycket att pyssla med ändå.

Bra helg med blandat innehåll. Idag körde vi till Vellingeblomman, vårt årliga besök. Vi köper alltid en Luville Collectables pryl till Milos julby, same procedier as every year. I år blev det ett träd med en miniljusslinga och två barn som åker skridsko samt en rund spegel som ska föreställa isen dom åker på. Utöver det så blev det lite annat smått och gott. Bilder på vår tripp får jag lägga in imorgon, orkar inte gå och hämta telefonen och ladda upp foto;-)

När vi körde hem därifrån blev det ett stopp på Willys för att handla pepparkaksdeg. Milo köpte några pepparkaksformar och ville baka pepparkakor. Vem kan neka till en mysig eftermiddag med bak? inte jag iaf:) Vi köpte även karamellfärg så vi kunde göra kristyrmålning på pepparkakorna. Jag och Milo håll på ett par timmar med detta, han gillade mest att spritsa på kristyr och var så stolt över sina "alster". Han har också ätit massor av pepparkakor, måste nog säja det till personalen på dagis för annars ringer dom nog om en dålig mage;-D
 Koncentration
 Våra fina pepparkakor
 
 
Dags att sova i våra nya påslakanset från IdaT. Så fina och vilken kvalitet!
Till och med passpoalband runt både påslakan och örngott.
 Dessa har vi inte i butiken men funderar på att ta hem dem.
Nattnatt


Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Härlig bild på Milo i fina sängkläderna.
Så länge inte Leo vill att vi ska baka pepparkakor så lär det inte hända hos oss pga lat mamma, som dessutom tycker köpta är godare!
kram

A-K sa...

Jättesnygga påslakan!
Det lät som ni haft en riktigt bra helg! Pepparkakorna blev ju jättefin!
Bra av Milo att orka hålla på i flera timmar! Här brukar det vara så att barnen orkar en stund och sedan blir det jag som får stå och baka ut resten av degen.

Hoppas att ni får en fin start på veckan!

KRAM