tisdag, oktober 16, 2012

Kallelse

Då fick man kallelse till mammografi igen, tyckte jag var där nyligen. Får ändra tiden för den var kl 11,50 och jag kör inte så långt fram och tillbaka under arbetstid, antingen får det vara direkt på morgonen eller sist på eftermiddagen.

Nu har jag känslan av att behöva komma iväg igen, åka iväg med min familj och bara vara. Vi ska iofs iväg på lördag med övernattning och Ullaredsbesök. Det är ju mysigt. Jag skulle vilja åka iväg på något annat...jag vill till Rom, London...vill se lite nytt spännande.

Julen kommer och den skulle jag mycket väl kunna tänkt mej fira i vinterlandskap men det är inte helt enkelt med tanke på vår stora släkt och vi vill gärna vara tillsammans med dem också.

Uj vad Mie har jobbiga känslor inom sej idag...ni vet en sådan dag då man vill så mycket men vet att det är svårt att få tummarna loss.
  • Jag vill börja träna mer, ska jag ju iofs också. På fredag ska jag köpa mitt träningskort.
  • Jag vill bli snygg och stark, man har rätt att önska.
  • Jag vill komma ikapp på jobb
  • Jag vill resa
  • Jag vill att e-butiken ska ta mer fart
  • Jag vill nog för mycket helt enkelt, får beta av efterhand och försöka se realistiskt på saker och ting:)

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Godmorgon
Har precis varit på mammografi, de kallar efter 18 månader igen under några år nu. Tror det har med årstiden att göra, den får skulden för allt man inte är nöjd med. Nån gång någon jul bara ska jag åka iväg till något mysigt ställe på landet med massor med snö och god mat, åka släde till midnattsmässan, mysa vid brasan osv, du förstår:D

Skulle kunna göra en lista med liknande saker, men livet är nog så här. Det finns alltid saker som kan bli bättre. Och drömma och önska måste man få.

kramar

A-K sa...

Tiden rusar verkligen iväg...
Vad kul med Ullaredsbesök och övernattning!
Jag förstår din känsla av att vilja komma iväg och uppleva nytt. Den känslan har jag inom mig hela tiden, gillar att ha saker att se fram emot :-)

Visst är det mycket man vill göra och orken finns inte riktigt där till allt. Ta och koncentrera dig på en sak på din lista, att beta av efter hand är nog receptet :-)

KRAM