onsdag, oktober 24, 2012

Grabbarnas kväll

Bra dag överlag, har lite ont i min tand fortfarande men har inte fått något tid för op utdragning än. Ipren, alvedon är botemedlet mot molande värk men när det tar i ordentligt så hjälper inte det. Står dock ut för dessa stunder varar bara ett par minuter så det är ungefär som födslovärkar i slutskedet;-)

När jag kom hem från jobb idag så hade jag två goa tjejer som ville ha mej på träning, funktionell. Snabba ryck, byta om och köra iväg. Nu var det kanske inte bästa dagen för träning med tanke på min diet DUKAN men jag tyckte nog att det gick skapligt ändå. Glad för att jag körde iväg och superbra träning vars form passar mej utmärkt. Det var på TIME och min premiär där:)

Innan jag körde iväg så hade jag satt en stek på tillagning så den var klar när jag kom hem. Milo ville inte ha middag så han fick vänta på välling och nattning, blev lite för sent så han hade ett par punkter som han ballade ur på, gick iofs över ganska snabbt. En punkt var att han snuttetäcke inte låg helt korrekt, det kan bli mycket fel då. Min lille perfektionist:)

Kram på er! Mie

1 kommentar:

Anonym sa...

Hörredudu kära syster ...det är nog inte bra för tanden med hård träning...infl kan ju sprida sig vidare om du anstränger dig för mkt:( Var rädd om dig!! kramar