tisdag, oktober 23, 2012

Förskolefoto



Så här blev Milos foto från förskolan. Håret har han själv stylat till och det tycker jag är skoj, ingen mamma som varit och fixat och trixat utan bara så som han själv gjort vid det.
Tyckte det blev fina foton på honom.
Skjortan från Iglo Kids är riktigt snygg, gillar Emil-kragen:)
 
Så har ytterligare en dag gått i denna veckan. Bra dag på jobb. Slutade en halvtimma tidigare för vi skulle ha en mäklare här kl 16.30 för värdering av vårt hus. Detta för att trycka ner räntorna ytterligare, tror han kommer lägga det strax under 3 miljoner.
 
När vi satt och pratade med mäklaren så somnade Milo i soffan och har sovit sedan 17,15, trött kille idag. Jag körde ut och fick en visning på nya träningscentrat Time och skaffade mej ett löpande träningskort, nu kommer en ny spännande tid för mej.
 
Körde även in och handlade mat på Ica Maxi. Jag kör ju på med DUKAN metoden och denna veckan är det attackfasen som enbart består av kött/fisk/ägg/magra mjölkprodukter/havrekli 1,5 msk/dag och 1,5 l vatten. Kaffe/te och kryddor är fritt och mängden mat likaså. Det funkar jättebra. Magen är inte alls svullen som den brukar och bara det känns så bra, hatar uppsvälldmagekänsla.
 
Ja det var dagen i stort:)
 
 
 
 
Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Jättefint kort på Milo!
Filippa ska ta sina dagiskort på torsdag.

Härligt att du skaffat träningskort! DUKAN-metoden måste jag kolla upp, den låter intressant! Skönt att slippa känna sig uppsvullen i magen.

KRAM

Helen sa...

Superfint kort. Kul att han är intresserad av sin frisyr. Leo vill liksom inte ha någon, vill bara vara fulig i håret!
Hejar på dig och din träning nu. Har man betalat, så är det lättare att komma iväg.
Själv fortsätter jag skippa kolhydrater (ej LCHF dock) och det kryper sakta ner gram för gram.

skickar ett meddelande på fb om våra våraktiviteter.
kram