måndag, oktober 22, 2012

Helgtripp

Vi fick oss en fin helgtripp till Överlida och Ullared. Ullared var väl lite sådär för det var galet med folk på lördagen, med betoning på galet och då klarar jag mycket.

Vi fick iaf handlat och sedan begav vi oss till stugan vi bokat i Överlida. Vi åkte in på hotellet i byn och skulle äta på deras restaurang, ingen hade ork att laga mat. Restaurangen var snarare en pizzeria och jag kan bara beklaga, deras pizzor var inte goda alls!
 Söndagsmorgonen var så fin och hela området vi var i så underbart vackert. Milo och Jörgen fiskade en stund. Milo tröttnade dock ganska snabbt.
Vi hittade en sänkt eka som var spännande.

Milo leker med en trakor som köptes i Ullared

Lite av min shopping, en hylla med 4 lådor och två ljuslampetter.

Milo skrivbord har flyttat in på hans rum och han var väldigt stolt, satt och ritade och stoppade block och annat i lådorna.


Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja folk är rent tokiga i Ullared särskilt en lördag och den 20 i månaden,dåligt planerat av er.Fast Carsten o Lilian vet ju inte om folkvandringen eller hur! Tur ni hade med vädret iallafall .Jag förstår att inte Milo ville fiska i en sjö utan fisk!! Så fint hans skrivbord pryder sin plats. Har du fått städat undan lite saker nu då,var har du gjort av den röda fotöljen? Nu är timmen sen och jag ska sova ,hörs imorgon. Jag ska spela bowlingmatch kl 13 men på hemmaplan. kram ifrån mamma,

Helen sa...

God morgon
Hösten är bra härligt tycker jag, min favvoårstid (bortsett från leriga barn då)
Milos rum ser ut att vara hämtat från en inredningskatalog. Så fint. Förstår att han är nöjd. Kul med något annat än det traditionella IKEA-stuket i ljusblått.

kram härifrån