söndag, oktober 28, 2012

Emporia


Maken ville till Emporia, det nya STORA centrat i Malmö. Jättefint men galet stort och väldigt mycket folk. Jag var inte alls på topp, hade haft mina magproblem på morgonen, var även lite trött efter en supertrevlig tjejträff kvällen innan. Var hemma vid 01.40 och fick stiga upp när Milo vakande strax efter 07.00...kändes sådär. Vi åt frukost, jag påbörjade fönsterputsning men fick avbryta för magont, det gick ett par timma innan det blev bra och då gav vi oss iväg....jag kände inte så mycket för det och var heller inte i shoppingtagen, kanske lika bra det för visst fanns där många fina affärer. Milo var i drömmarnas land, inne i leksaksaffären Hamleis. Han köpte en liten legomonstertruck.

Vi hittade ett ställe med frusen yoghurt med an massa tillbehör som man själv fyllde på i en frigolitburk. Gott och även jag tog lite sådan glass.

När vi kom hem lekte Jörgen och Milo med lego och jag stack iväg på ett KB cirkelpass. Kändes skönt att jag gav mej iväg och gjorde det jag hade planerat i veckan, att jag sedan inte var helt på topp störde inte mej.

Kom hem, lagade middag. Milo somnade hos mej i soffan, så mysigt för det är inte så ofta vi sitter tillsammans sist på kvällen.


Kram på er! Mie

1 kommentar:

A-K sa...

Tack för inspirationen... imorgon ska jag testa Dukan-dieten. Den skiljer sig inte så mycket ifråm hur jag åt i våras då jag gick ner nästan 10 kilo. Så jag tror inte det ska bli så svårt att följa den dieten.
Skriv gärna mer här eller hos mig hur det går för dig och hur du upplever dieten.

Emporia verkar ju jättespännande. Trist med ditt magonda... är det det vanliga?
Du är så duktig med din träning! Nu känner jag mig hyfsat frisk så jag hoppas att jag ska orka med några pass i veckan.

KRAM