måndag, september 24, 2012

Kavat Vindeln

Dags för en beställning på Ellos med en 40% rabattkod som även gäller märkesvaror. Jag är ju fast i Kavat träsket, tycker att deras vinterstövlar är bäst. Tidigare år har vi haft den varma helt vattentäta Extreme i antingen svart eller brunt men i år testar vi en annan modell som heter Vindeln som är lite lägre i skaftet. Jag tänkte lite praktiskt för i år är han så pass stor att han själv ska fixa med thermobyxor eller overall och klara av ta byxbenen utanpå eller ev. om dom gör som normalt, bara hoppar i stövlarna utan att rätta till;-) då slipper han ha byxbenen uppe vid knäna! Barn är barn:)
Extreme

Kavat Vindeln
Vattentät med andasfunktion. Av nylon och skinn med förstärkning i foten av gummi. Tejpade sömmar. Varmfodrad i fleece. Uttagbar och isolerande filtinnersula. Yttersula av gummi med bra grepp. Reflexdetaljer. Miljövänliga material
 
Hur väljer ni era barns stövlar?
 
Egetligen borda jag använt koden till mej själv, jag behöver ett par kängor eller stövlar men det går fler tåg:) Jag lider ingen nöd om man säjer så.


Kram på er! Mie

3 kommentarer:

CiliaH sa...

Hej!

Usch ja, jag vet att jag är usel på att kommentera men jag hinner knappt med bloggeriet överhuvudtaget. Är nöjd så länge jag lyckas dokumentera i bloggen men läsa andras är nästintill hopplöst. Skummar rubrikerna på bloglovin oftast för att ha någorlunda hum om vad som händer!

Nu sitter jag här dock för att försöka lägga vantarna på en Missoni-klänning hos Lindex vid midnatt!

Skor måste jag också köpa till Matilda, och jacka. Overaller är klara men det känns lite bökigt att ha i alla lägen.

Ha det bäst!
Kram

A-K sa...

Jag utnyttjade koden till mig själv :-)
Både jag och Filippa gillar stövlar med kardborre öppning/stängning bäst. Vi har ett par Reima som vi köpte till förra vintern men som var för stora då... de blir nog bra nu till vintern. Sedan har hon själv valt ett pat typ. allvädersstövlar med rosa pälsa med Jordgubbslisa på som hon kan ha när det är slaskigt. Sen blir det säkert något mer par.

Jag håller med dig om Filippas lurvfleece... man blir GLAD av att se den!

KRAM

Helen sa...

God morgon.
Själv är jag fast i eccoträsket:-)
Förra vintern hade vi en eccoliknande känga men i år blir det ecco igen. Skulle precis till att leta på Barnskospecialisten, när jag kom på att vi nog köpt ett par ecco på rean i vintras i större storlek. Och mycket riktigt hittade jag det i källaren. De borde passa. Är ju alltid en chansning att köpa så långt i förväg.
Kavat blev ju jag bränd på, när jag på Tradera köpte ett par med hopplösa slejfar som bara gick upp. Men jag tycker Kavat är jättefina och nån gång blir det säkert det igen.
Jag läste om den hemska tågolyckan. Vilken mardröm, man vill inte ens tänka tanken. Men olyckor händer, en bil kör rakt in i en busshållplats (nånstans i världen häromdagen) och människor/barn dör. Tänker ibland när jag är ute och kör med Leo i bilen, om nån "idiot" skulle köra rakt in i en. Hua hua. Nä, bort med såna tankar.

Jag är i alla fall 4 kg minus sen vi kom hem från borås. Har verkligen kämpat med mindre portioner och bort med mycket kolhyldrater. It's working!
Jag är så avis på dig som kan springa

Kram härifrån