fredag, september 14, 2012

Detta ska bli kul!




Julshow på nya Arenan i Helsingborg
lånade bilder
 
 
Idag bestämdes vår julaktivitet på jobb. Jag ser verkligen fram emot att gå på denna show!
Detta paketet fick vi:

Diamant

Här sitter du i centrum av underhållningen på de bästa platserna inne i lokalen. Ni njuter av middagen och missar absolut ingenting av våra konferencierers tokigheter, den klassiska sångtävlingen och husbandets underhållning. När sedan galashowen startar kommer ni att uppleva artisterna på riktigt nära håll. I vårt Diamantpaket ingår 3 enheter dryck (öl, vin, alkoholfritt), 1 snaps och 1 avec.

Nice:)

Dagen har varit helt körd, kaos i mitt huvud på jobb, ena kollegan fick flipp ett par gånger och en av gångerna hoppade både jag och C en halvmeter upp i stolarna;-) en telefon var verkligen illa ute!
Det behövs verkligen en till på vår avdelning för snart knäcker filmen.

Milo somnade i tid ikväll så jag kunde sätta mej i lugn och ro och beställa en kollektion kläder till e-butiken, IdaT var det som skulle ha sin order. Denna beställningen var svår för det finns så mycket och man vill ha allt men det går liksom inte. Nu tror jag att jag är klar efter en del ändringar fram och tillbaka. Nästa beställning är Småfolk men det får bli imorgon minsann!

Det är tur att maken gärna sitter med sitt farmerspel för vi har datorerna sidan om varandra. Annars hade vi ju aldrig kunnat prata om kvällarna:) Somliga sitter vid tv.n och vi sitter ofta vid datorerna.

Just nu bränner det i ryggen men det beror nog mest på träningsvärk, mage och rygg var det så fick mest denna omgången av Fysträningen. Känns riktigt bra om jag får säja det:) By the way, jag har fått mina bilnycklar.

Kram på er! Mie

3 kommentarer:

A-K sa...

Trevligt med julshow med jobbet!
Felicia och jag ska ju på invigningen av den nya arenan i Helsingborg :-) Haha... Eric Saade uppträder och Felicia är HELT galen i honom och så har hon en snäll mamma som hänger med på tokigheter :-)

Usch... er dag på jobbet lät ju inget vidare. Hoppas att ni får in en till på er avdelning. Är det på gång?

Vi brukar sitta i soffan, framför tv´n med varsin mag i knät :-)

Bra att du fått tag i dina bilnycklar!

Hoppas att ni får en riktigt fin helg!

KRAM

Helen sa...

Bra att vara ute i god tid och boka julaktiviteterna. Verkar vara en superupplägg. Vi hamnar väl på nån "alternativ restaurang" som vanligt.

Går det för länge med superstress, så kan jag oxå flippa ut. "LÅT MIG VARA IFRED" vill jag bara vråla då!
Man vill be kunderna bestämma sig nån gång och inte vela hit och dit, så man får göra om och göra om. Men det är bara att ta på sig stora leendet och vara extra trevlig. Det brukar funka.

Träningsvärk är bra. Det blev en ganska kaloririk sen lunch idag på pub, så jag äter nog inget mer idag

Hoppas du kan varva ner och ta det lugnt något i helgen

kram

Anonym sa...

Det är bra arbetsgivare som värderar sina anstälda. Trevligt att sr alla dessa duktiga artister.
Men du jobbar hårt också emellanåt.
Väl man är penisionär annars hade jag fått sjukanmäla mig och haft dåligt samvete för att man inte kom. Prosit!!