onsdag, augusti 01, 2012

Tivoli

Vilken härlig dag vi fick tillsammans med våra släktningar i Danmark! Vi åkte tåg till Köpenhamn och gick på Tivoli. Milo åkte många karuseller och vi hade turen att få standin som medresenärer av kusinen Tanja och faster Lilian, båda älskar att åka karuseller:)
Milo utnyttjade verkligen sitt turpass!

Vi åt lunch på ett fint ställe och italiensk mat senare på kvällen(dyrt så in i norden!), precis då öppnade himmeln seg och åskan brakade loss men en kvart så var det över igen och vi satt ju inomhus:)


Faster och Milo åker båtarna
 Ankmamma och hennes ungar
 Ska maken göra till mej;-)
 Milo och farmor
 Tanja och Milo åker flygplan
 4 x veternabilarna:)
 Build a Bear. Här blir Love Mortensen badad och fönad enligt konstens regler:) Kvällens höjdpunkt att få välja en egen nalle, fylla den med vadd, lägga in ljud och hjärta, välja kläder och skor. En stor eloge till dem som jobbar där, jöses vilken inlevelse dom hade i sitt arbete, kanonduktiga!
Här har vi hela samlingen som finns hemma, från vänster Love, apan har Linette gjort för ca 5 år sedan, kaninen Pim gjorde jag för 5 år sedan och Sköldis gjorde Linette åt Milo när han var ca 1½ år.

Vi hade en så bra dag, ni vet känslan av kärlek i hela familjen<3 p="p">
Tåget gick hemåt 21.32 för oss och vi var hemma vid 23 tiden, ganska så trötta och mycket nöjda med dagen!

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Heke sa...

Vilken härlig dag ni haft. Jsg hade gärna haft lite åkassistans idag. Leo somnade i soffan mitt i en mening, helt slut efter dagens åkande

Kram

A-K sa...

Vilken underbar dag ni fick på Tivoli!
Åhh, det var längesedan vi var där. Säkert 8-10 år sedan. Måste åkte dit snart känner jag.
Perfekt att få åkassistans, det kan ju bli lite tradigt i längden att åka med i alla barnattraktionerna :-)

Build-a-bear konceptet är verkligen underbart! Filippa har ju gjort fem nallar i Brighton. Och hon leker faktiskt dagligen med dem. Om du kollar på bilderna inne hos oss när hon fick post i (och utanför sin nya brevlåda) i den blå säcken ligger det alla Felicias kläder som hon köpte till sin nallen (hon gjorde en nalle när hon var liten och sedan köpte hon mängder med kläder till den) som nu Filippa fick av henne till sina nallar :-)

KRAM