onsdag, augusti 01, 2012

Bratz

Onsdag utan planerade sysslor men som slutade med att jag och Milo åkte hem till min mamma och jag fick hjälp med att göra slingor som sedan färgades kopparröda, blev ganska bra tyckte jag.

När vi skulle köra från mamma blev det ett besök hos min syster Helene, hon hade köksstolar som hon skulle sälja som jag var sugen på att köpa. Jag har ju aldrig trivts med våra och vill ändra om till lite annan stil i köket. Jag köpte hennes + en hel massa annat som passade in på min altan:) Livsfarligt att köra inom henne! Milo köpte en påse med fem Bratz dockor, två killar och tre tjejer och en hel massa tillbehör som motorcykel, Cadillac, kläder, ja You name it! Sedan fick han flera jättefina bilar som han suktat efter länge! Kusinen Rasmus var så snäll och ville ge dem till Milo, vi tackar stort! Action Force gubbar med en jeep hamnade också i påsen. Ja ni förstår att han haft fullt upp hela kvällen. Vi har klätt på och klätt av Bratz, kammat, kört mc och Cadillac.....heeela kvällen! Mamsen tyckte också det var roligt..hihi, jag älskade Barbie när jag var liten, lekte med det till jag var i övre tonåren *confession*

Bratz killarna ska åka motorcykel, en custom modell! Coolt tycker Milo. Dom har t o m hjälmar och boots, slitna jeans och skinnpaj! ;-)                             

Tjejerna sitter och väntar på att bli upphämtade av killarna;-) Dom fick vänta ganska länge!
Nu är det dags att lägga en order till Ej Sikke Lej SS 13, nästkommande sommar. Linette och jag får ta det när alla barn sover för annars är det omöjligt att koncentrera sej!


Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Vad lustig, här kom det också fram en massa bratz igår när vi städade som Filippa lekte med :-)
Visst är de roliga att leka med, som vuxen kan man ju lätt vara med i den leken och hjälpa till att klä av och på dockorna i all oändlighet!

Vad kul med lite nytt till köket och altanen, du får visa oss sedan.

KRAM

Heke sa...

Har aldrig hört talas om brats!
Rena fynddagen för er båda två, bra att saker kommer till nytta igen
Kram