söndag, augusti 26, 2012

Provningsdags

Dags att prova lite vinterkläder så vi vet vilka storlekar som ska köpas. Milo kommer få två set.
Småfolk jacka och Molo turkosa thermobyxor

Katvig overall
 
Det börjar också bli dags att köpa några jeans för herrn har skjutit iväg på höjden i sommar!
Jag hoppas han vill använda mjukisbyxor för det har vi ett lager sedan förra vintern och dom var stora då. Han är ju lite tjalletvärvigg med mjukbyxor, ska INTE ha sådana!
 
Min mamma var så gullig och kom och hämtade Milo i middags, dom skulle på Häljarpsdagen och titta, där brukar vara mycket roligt för både barn och vuxna. Milo köpte två tavlor med Cars på, mormor fick betala;-)
 
Under tiden jobbade jag med att lägga in en massa nytt i e-butiken, ganska jobbigt för knoppen måste jag erkänna! Fick en paus på ett par timmar när jag hämtade Milo. Vi körde alla hem till min syster Helene för att se hur hennes nya lägenhet såg ut, kanonfint!! På hemvägen somnade Milo och var inte väckbar så han fick sova ett par timmar och det innebär en nattarantare:) Det blir läggedags samtidigt som mej:) så kan det bli ibland.
 
När vi kom hem fortsatte jag att jobba och nu är jag äntligen klar..pust.
 


Kram på er! Mie

3 kommentarer:

A-K sa...

Småfolksjackan blir ju jättesnygg ihop med turkosa termobyxor!
Vi har också provat vinterkläder idag. Overallen vi köpte från er blir perfekt till vintern. Regnbågsoverallen vi köpte förra vintern kommer också att passa iår så där har vi två overaller. Den gröna Molojackan passar fint och till det har vi svarta termobyxor. Så på ytterklädesfronten behövs det inget mer.
Nu i veckan ska jag ta tag i Filippas garderob och sortera ut allt som är för smått.

Härligt att kunna få jobba i lugn och ro i några timmar! Snäll mamma du har som tog med sig Milo!

KRAM

M sa...

Har beslutsångest över Katvig overallen. Den han har på bild är strl 104 och känns bra nu men om jag mäter med 110 så är längden ner til grenen samma ungefär men benlängden minst 5 cm längre, svårt!

Helen sa...

Godmorgon
Gick igenom Leos vinterkläder i helgen. Jeans har vi massor av. Har inte provat overallen och jack/byxor sen förra, men jag är nästan 100 på att de passar, åtminstone första halvan. Så jag avvaktar. Letade som en galning imorse efter hans 2 par fingervantar jag köpte i våras. Puts väck bara!

Har precis läst en söt bok om 2 gamla systrar som börjar sälja potenshöjningsmedel via postorder. De hade sätt att mixturen som grannen hade till sina blommor (kaffe, angustura, vodka och örter) funkade på djuren som drack det, så då kom dom på idén att erbjuda det till även herrar:-)
Så funkar det inte med barnkläder kan du alltid ändra inriktning!!!

kram