lördag, augusti 25, 2012

Nyklippt o cool



Nu fick vi till lite snyggare frisyr på snagget Milo haft en period nu. Han fick nytt snagg men bara i sidorna och en del av nacken, han fick behålla det "långa" i en rad från pannan till nacken. Detta kan han rufsa upp med lite vax och få till en cool frissa, enligt honom själv:) Färg i håret hör till ,en blixt på varje sida i blått och svart. Jag tyckte också det blev mycket finare för jag är inte den största anhängaren av helsnagg på barn;-)

Dagen i övrigt har varit ganska lugn, dammsugit och tvättat golv, plockat som vanligt, sprang 4,6 km på slingan, lagade kvällsmat som blev en gryta av fläskfile, rödlök och kantareller med klyftpotatis i ugn, lite färska grönsaker till.

Har mycket kläder att lägga in i butiken men orkar inte idag, det får påbörjas imorgon.

På tal om att springa så har jag gett mej in i något som jag inte visste om;-) En diskussion som började på Facebook, skulle jag vara med, Ja eller Nej? Fick inte veta vad men jag gav mej in i leken!
Så nu ska jag springa Göteborgsvarvet på 21 km i maj 2013! Galet JAAA men jag ska testa och se om jag kan träna upp mej till detta, ingen som säjer att jag måste springa hela, jag kan gå en bit också.
Iom detta så tar min träning ett nytt steg och det kommer jag skriva om i min Gör om mej-blogg
Denna bloggen har legat i dvala och handlar om min resa till ett sundare,starkare och slankare liv. Den är låst och jag kommer inte låta den vara helt öppen, det får bli dem jag känner som har nytta eller känner mej som får komma in dit:) Skicka mej en förfrågan så får jag se om det är något som jag känner för att ha med mej på resan:)




Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Vilken supercool frisyr Milo fick!
Jag har redan klickat in mig på din blogg :-)
Jag är grymt imponerad av dig och din träningsvilja! Göteborgsvarvet hade jag aldrig gett mig på.

KRAM

Helen sa...

Där har du en utmaning som heter duga. På't bara.
Fläskfilé -körde vi ju båda - men egentligen är jag ganska trött på det. Åt bara en pyttebit själv. Känns som man ätit det på alla tänkbara sätt genom åren. Godast egentligen om det får puttra i en gryta med mumsig sås så köttet blir riktigt mjukt.

Fin Milo. Har sett flera killar som har just sån frisyr.

Jag är gärna med på din resa med gör-om-mig.

njut av söndagen nu
kram