tisdag, augusti 28, 2012

Hopar sej

Inte lätt att få ihop tiden på jobb, på så sätt att jag är överhopad med jobb. Bara för att man är iväg tre dagar på mässa så har man galet mycket som ska göras, inte nog med detta för så kommer ekonomichefen och behöver ha in allt för det är dags för månadsbokslut...dessa förbenade tyskar som tvunget ska detta var eviga enda månad.

Milo och jag var hos tandhygenisten i morse, dom föjer upp hans tänder nu eftersom han har två små hål. Dom har inte blivit störra sedan i februari och det kändes bra. Vi fick tips om en extra tandborste till hans kindtänder eftersom han har djupa fördjupningar som inte en vanlig tandborste har svårt att komma åt. Denna köpte vi hos tandläkaren. Milo fick välja något i en låda och det blev en guldring med en grön sten:)

Var på Järavallen ikväll och sprang 5 km. Känner att jag kommer åka på träningsvärk efter träning tre dagar på raken...kom på att jag faktiskt sprungit en mil på tre dagar+KBträning! På torsdag går Fysgruppens träning igång så jag hoppas det inte blir crazyvärk:)


Kram på er! Mie

3 kommentarer:

A-K sa...

Usch för att hamna tre dagar efter på jobbet, jag förstår din frustation!

Vad bra att tandhygienisten följer upp Milo och vad bra att hålen inte har blivit större!

Du är så imponerande duktig med din träning!

Visst är den Chill norway klänningen fin! Jag gillade förra årets tröjor och klänningar bättre än årets. I år har de luva på allt :-(

KRAM

Helen sa...

En mil är megabra gjort. Hoppas bara inte höften börjar bråka.

Vi har oxå nya krav på en massa ekonomisk redovisning, så jag letar febrilt i system för att göra ekonomichefen nöjd. Suck suck. För vår del innebär det att dom vill i detalj se ALLT om alla marknadsbolag för att få beslutsunderlag inför STORA omorganisationen som är på gång.

Kram

A-K sa...

Hoppas att ni får en underbar semestervecka!!!

Kram