torsdag, augusti 02, 2012

Ledin + Madagaskar

Semesterdagarna rullar på snabbt anser vi i detta huset men samtidigt så har vi gjort massor av roliga saker, ej så avancerade med det behövs egentligen inte.
 En bild på Milo och Humlan(kusin Alexandras tax) Mormor sidder i bakgrunden och det är hos moster Helene under loppisshoppingen:)
 Torsdag kväll var min kväll tillsammans med en arbetskollega och 5 andra tjejer. Vi var först hemma hos Camilla och åt och drack lite gott:) Sedan gick vi till Sofiero för att se Thomas Ledin. Bra konsert än om jag inte är den största fan han har, men jag gillar absolut hans låtar. Vi hade en kanonfin kväll och jag är så glad över Camillas initiativ! Tack Camilla:)
 Fredag förmiddag styrde bilen hem till Anna och Svante för ett lek och pratbesök:) Vi gick till en lekplats först och sedan hem på fika hos dem. Vi är mycket glada över att ha våra goa vänner. Anna och jag kom fram till att vi kommer båda ha det kämpigt med att klara springa 5 km i september, jag med min muskelbristning och hon med en bruten tå som gör ont ff. Fast vi gör absolut vårt bästa!:)
Tanken var att vi skulle åka ånglok mellan Brösarp och St Olof idag men det visade sej vara omöjligt:-o där gick inga tåg på fredagar, fr o m idag är det endast på söndagr, snopet och en mycket besviken Milo hade vi här, han grät t o m:( Vi kom på att vi kunde gå på bio istället. Vi har pratat om det länge och nu blev det Milos premiärbesök! Han var superduktig och vi tyckte att det var en bra film, Madagaskar 3 på Filmstaden i Lund.



Ännu en bra dag till semestersamlingen:)




3 kommentarer:

A-K sa...

Härligt med bra semesterdagar till samlingen!
Jag förstår Milos besvikelse över den uteblivna tågturen men bio måste ju varit en bra ersättningsaktivitet :-)

Vad kul med Tomas Ledin-konsert med trevliga tjejer!
Man behöver ju inte vara en stor fan för att njuta av en trevlig konsert i trevligt sällskap.

Tack för dina snälla ord inne hos mig. Ja, snart är det onsdag... det ser jag fram emot! Ska bara hinna med några dagar i England först :-)

KRAM

Gunsan sa...

Du är inte ensam om att tycka det är jobbigt att springa..jag har ej börjat träna än så det känns sådär kan jag säga.
Jag gillar ju Ledin så jag tyckte han var toppen och sååååå sexig för att vara 60 år;-)
Jag har passat på och ligga på stranden fredag och idag..får se hur det blir imorgon.. Härligt är det=)))
Kram

Helen sa...

Tänk om vi kunde stanna tiden och få semester 1 månad till. Har alltid gillat ledin så där lagom. Han har kommit tillbaka lite i rampljuset.
Bio har fortfarande inte Leo varit på, jag får skämmas.
Sitter här med en massa semesterkilon och skulle behöva springa ett maraton känns det som. Bara att ta tag i vanorna igen. Förstår inte dom som säger att dom rör på sig mer på sommaren och går ner i vikt. HUR GÖR DOM????

Snart onsdag, så kul det ska bli. Vi behöver väl prata ihop oss om lite praktiskt. Hur vi gör med mat och sånt tex. Du och A-K är ju "vana stugcampare" :-)
kram