lördag, augusti 04, 2012

Nya äventyr i lagom modell

Jag började förmiddagen med en runda i våra vackra vyer, landsvägen intill:) Backe upp och backe ner, svettigt som attan för det var varmt! Idag gick det bättre med min vad, t o m så jag kunde springa utan att känna den där obehagskänslan av att muskeln skulle smälla av igen. Jag kunde springa i 15 minuter med en micropaus, sedan blev det pw för resten. Kändes mycket hoppfullt:-)
 Kossorna på ängen intill vägen jag springer ibland.

ÄNGELHOLMS FLYGMUSEUM
 Att se på flygplan är en spännande syssla för son och make, kanske inte lika intressant från min sida men jag kan njuta av att se min familj vara nöjda och glada:)
 Här fanns en hel del att se på, testa, lyssna och känna på. Milo var med i en tävling där man skulle hitta 8 st pilothundar som var utplacerade lite här och var i muséet. På måndag är det dragning.

Dockor i lustiga utstyrslar. Se Milos stil, ganska avslappnad och helt inne i det han ser på:)

Efter besöket tog vi en fika och sedan vidare till något som hette Lågprisladan i Boarp, ett skitställe enligt mej. Stod i broschyren att dom var direktimportörer, inga mellanhänder som toppade priserna. Ha Ha Ha säjer jag, det var mest prylar som man hittar även i Ullared men med dyrare priser, jag har koll vettni! Garvad Ullaredsbesökare sedan många år tillbaka;-D Med andra ord en stor besvikelse! Vi köpte en påse grillbriketter 32 kr, en liten drick till Milo 15 kr, ett kinderägg 12 kr, bara för att nämna ett par priser.

På vägen hem blev det Citygross för lite goda korvar och andra tillbehör och sedan hem och grillade på traditionellt vis och sedan lite tv och nattning av Milo...ja så var denna dagen slut!

Kram på er! Mie

1 kommentar:

Helen sa...

Godmorgon
Så lite på tv-serien Ullared igår, herrejösses, aldrig att jag åker dit. För stort för mig, blir svettig bara jag tänker på det. Men jag förstår att du har stenkoll på priser och sånt.

Herrarna ser fokuserade ut:-). Skönt att stå bredvid och titta på ibland, se hur kul dom har tillsammans utan en själv.

Jag skickar ett meddelande till dig och A-K på fb med lite frågeställningar inför vår resa.

Kram härifrån