torsdag, juli 26, 2012

Vilken semester!

Jag måste få säja att denna semestern känns som en av de bättre. Allt känns så avslappnat och behagligt! Vi har inga fasta planer direkt utan tar dagen som den kommer. Vi har hittat på lite av varje och allt bara flyter på så fint, då njuter jag:-)

Idag började vi med frukost på altanen och sedan körde vi till Familia för Jörgen skulle ha lite saker till motorcykeln. Vi gick även in i centrat helt planlöst och kommer ut med 2 par skor till mej, ett par till Jörgen och Milo fick ett par, 50-70% på Eurosko. Milo fick ett par typ trekkingskor Adidas för 134 kr, kul att handla när man hittar sådana fynd med 70% rabatt.
Vi satte oss och åt en glass och gick därefter in och handlade mat på Citygross så var det fixat också.

Hem och fikade, dock i köket för ute på altanen kokade det. Milo hoppade i badshortsen och jag tankinin, slängde oss vid poolen....det vill säja Milo i poolen och jag sidan om på en solsäng med tidningen I Form. Det fläktade lagom så man kunde uthärda. Tanken var att vi skulle åkt till stranden redan på förmiddagen men vi möblerade om våra planer.

Stranden tog vi till kvällen med en kycklingpastasallad i kylväskan. Mötte mormor och morfar och min moster och morbror, de sistnämnda har sin husvagn i Barsebäck. Vi badade och åt vår mat och sedan gick vi upp till husvagnen och fick kaffe och trevligt sällskap:)

Nedan har vi sommarens tok som helt plötsligt kommer utklädd till tomte!! kan man annat än skratta åt honom?

Nu har hela dagen gått åt igen och jag har inte fått tränat, känns inte helt bra så jag får nog ta en rejäl omgång imorgon! Fast först ska vi på Hantverksmässan i Båstad:)


Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Haha... vilken söt liten tomte!
Filippa längtar ju till "Christmas day" (säger hon själv) så att hon får träffa tomten :-)

Jag tycker också om den här semestern. Vi har hunnit mycket, har lite resor kvar men just nu har vi det bra här hemma och får en massa gjort :-)
Det ser ut som att ni haft en riktigt fin dag idag!
Reashopping är ju aldrig fel :-)

KRAM

Helen sa...

God Jul skåne:-)
Det är ju vid oplanerad shopping man hittar fynd och inte när man aktivt letar. Tog mig en pw ganska sent igår i alla fall då jag var lite rastlös. Vi ska packa oss iväg till något vatten idag, men vi har ju inga mysiga hav att bada i direkt.
kram