onsdag, juli 25, 2012

Helsingör

Vi börjar med gårdagens kväll med vår tjejträff. Vi hade vekligen roligt, satt och babblade/diskuterade/skrattade om vartannat i 6 timmar och det kändes som ca 2 timmar:-) God mat och gamla goda vänners lag som man brukar säja, tack goa vänner för denna kvällen. Den kommer att gå i repris, helt säkert!

När vi steg upp i morse så blev det taget ett fast beslut att Helsingör skulle få ett besök av oss och mina föräldrar. Vi strosade runt, åt en glas och sedan smörrebröd med en kall till det:) Milo hade precis somnat då så han fick en pölse på båten hem. Vi handlade bara en dansk ost till Jörgen, en simdyna till Milo och ett par söta byxor till mej.
 Sen lunch med danska smörrebröd, så gott!
 Bruna romantiska linnebyxor med spets nertill, Cream och dom var till mej:)

Resten av dagen har vi badat i poolen och bara hållit till här hemma.
 Ville bara visa ett par bilder från dagarna här i veckan, här visar Milo sin stora påsa med leksaker han handlade för sina födelsedagspengar, så stolt var han och fick själv betala ur egen plånbok.
 Stranden i måndags, ganska sval vind och molningt men lättade upp under eftermiddagen.
 Stranden tisdag, vimlade av människor och varmt var det. Theo Milo och Sam tar skydd från den skarpa solen.
Milo har fått en bok och en pojke vars högsta önskan är att få en gammal grå Fergusson traktor. Boken är på danska så jag får översätta när jag läser. Funkar iofs sej bra men nog tusan får man tänka till:) Milo fick den är Alexandra och hennes pappa, tackar vi stort för. Den har blivit en favorit som jag säkert för läsa i tre veckor nu;-o

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Visst är det härligt med tjejträffar när tiden bara flyger iväg!
Vad kul med en tur till Helsingör! Förr (när A och F var små) jobbade P med en kund i helsingborg och när han skulle dit åkte vi alltid med och så åkte jag och barnen över till Helsingör.

Vi har haft en riktigt fin hemmadag idag. Målat hus, badat i poolen och hoppat studsmatta... ja, mamman har suttit och solat sig mellan varven också :-)

Så kul det är för de små att få shoppa för egna pengar. Filippa och jag har suttit och kollat på leksakskök till lekstugan och hon föll för det från Ikea som Leo också har, så imorgon ska vi åka dit och så får hon köpa för sina födelsedagspengar.

KRAM

Helen sa...

Minns en julmiddagskryssnin H-borg/H-ör där jag höll på att kliva av på fel sida. Byxorna ser jättesnygga ut. Leo börjar vilja betala själv nu. Han har en plånbok med låtsaspengar och säger "tänk om jag hade haft min plånbok med då hade jag kunnat betala" Sötisen. Någon strand har vi inte legat på direkt. Fast det saknar jag nog inte heller, har inte tåladmod till det längre.

Kram från oss