fredag, juli 27, 2012

Mellan göromålen..

..slänger vi in ett blogginlägg:) Kan vara skönt med en paus i värmen!
Just nu står Milo och sover ute på gräset efter en heldag i Båstad på Hantverksmässan. Där fanns mycket fint, gamla bilar och traktorer och sedan allt hantverk, massor!!!



 Vi gick på en jättefin lekplats i pausen så Milo också fick tillfredställt sitt behov:) Att titta på hantverk kanske inte är lika roligt. Det fanns så många fina saker och jag hittade en ett stånd som tillverkade kraftiga släta ringar i putsat tenn med mässingsinfällda små detaljer. Storlekarna var bara lite fel och svullna fingrar så jag vågade inte köpa någon, ska dock hitta dem på nätet och beställa en med rätt mått, ville ha en på långfingret.
 Sova i skuggan är livet en varm sommardag!
 Milos köp, en tovad fladdermus i ull som handdocka.
Mitt köp en fårskinnsfäll till en stol eller något annat. Jag vill hitta en gullig pall att ha den på så det får bli loppisletande i helgen:)
När vi körde hem så tog vi vägen småvägarna över Hallandsåsen och hittade ett fik 150 m över vattnet. En grym utsikt och en fika som smakade gudomligt! Se vilken utsikt!

Milo är ett vackert barn:)
Sovstund i vagnen när vi kom hem från vår tripp!


Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Godkväll i stugan. Snart är våra små för stora för vagnarna. Fast en vilopaus är aldrig fel. Låter som ni haft en bra dag.

Kram

A-K sa...

Vilken härlig dag ni varit iväg på och fina saker fick ni inhandlat också :-)
Vi har också haft en riktigt bra dag!

KRAM