söndag, juli 01, 2012

Söndag i solen

Vilken sommardag vi fick än om prognosen såg annorlunda ut! Härligt, helgen blir så mycket bättre.

Vi fick sovmorgon och det kändes som en bra början på dagen. Milo och jag gjorde vid oss och körde hem till mormor och morfar en runda. När vi körde därifrån så blev det ett besök på Jysk och Coop.
Jörgen hade fått grundmålat hela altanen som börjar bli klar. Så fint och stort det blir när allt blir vitt istället för brunt!

 När Milo skulle klä sej i morse hade han beslutsångest. Vilken tröja skulle ha ta på sej? Rätt som det var drog han fram en stol och tog fram några tröjor som hängde på galge, lade dem på golvet och sa -Jag får Pelleplutta dom! Ja då kan man inte annat än få sej ett gott skratt, så härlig "onge" jag har!
 På tal om kläder så har jag haft lite problem med att hitta ett par skor som är snygga till min OM klänning, där är ju silvertrådar i livet och då fastnade jag för ett par Esprit silversandaler men ca tre cm klack.
 Klänningen som ska passa till.
 Så fin bild som jag tycker kunde varit en vinnande sommarbild någonstans:)
Milo leker att han är jordgubbs-gubben. Han hämtade små knäckformar och placerade noppade jordgubbar i sedan fick vi komma och köpa av honom.

Har precis stått och fixat till en kyckling/pasta/feta/oliv/majs/paprika-sallad med tzatsiki och vitlöksbröd. Mina föräldrar kommer på kvälls mat och vem vet, kanske någon mer kommer, det finns mat:)

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Vad FIN altanen blev!
Heja Jörgen, vad duktig han är!!!

Gulligt sätt av Milo att välja tröja på :-)
Filippa vägrar short eller capri-byxor och skriker - "Jag vill ju inte ha kortisbyxor har jag ju sagt" om jag försöker sätta på henne det :-)

Skorna blir jättesnygga till klänningen!

KRAM

Helen sa...

Perfekt kombo klänning och skor. Tänker på mina silversandaler jag fick när jag var typ 7. Då kände man sig som en princessa.
Att pelleplutta är nog en bra metod när man inte kan bestämma sig.
Apropå kläder. Leo (och Bosse) fick ju varsin Me & I motorcykeltröja för 2 år sen. Leos är urväxt och bortskänkt och han saknar den förtvivlat. Hittade i vintras en på Tradera i strl 140 som jag köpte. men den är ju för stor. När Bosse tog på sig sin häromveckan blev leo helt förtvivlad och ville ha sin stora. Fick han inte!! Men jag kikade på tradera och hittade en i 120 som nu är på väg hem. Leo kommer bli överlycklig:-)

Ha en härlig vecka och njut på kvällarna på fina altanen.
kram