lördag, juli 28, 2012

Mer strandhäng med kompisar

Det såg lite skumt ut på himmelen när vi vaknade vid halv 9 idag. Jag och Milo är sjusovare i familjen med pappsen kan inte sova mer än till 7.. lite synd om honom.

Milo lekte med sina traktorer och bilar och var så koncentrerad i sin lek, jag plockade lite för hemmet har inte fått 1.a prio denna veckan. Min mamma ringde upp mt förmiddagen och undrade om vi skulle följa med till stranden. Dom passade kusinerna och behövde aktiveras lite:) kusinerna alltså. P vill leka med Milo och då passade ju stranden perfekt. Dom lekte jättefint och hade riktigt roligt!
Pontus och Cajsa kom också ner en runda. kul att träffa dem också. Pontus ställde upp som lekfarbror en stund och sedan tog han hela gänget med till glasskiosken.
Kusinerna, mormor och Milo

Kvällen har varit lång! Milo har varit jättetrött men inte kunnat somna, jag försökte lägga honom tre gånger. Han hade ont i magen, var kissig, nr2 tryckte på, behövde sitta i soffan..osv osv
Han somnade inte förrän strax innan 22 och då var han så slut så han gnydde två sekunder innan han sov!! Han var genomsvettig och ville ha sitt täcke på, då är det inte lätt. Vi har haft grymt varmt här idag, ca 30 grader.

Jag kände så för att träna en sväng men när kvällarna blir så här så är det inte lätt. Tur vi har semester så man kan vara uppe lite längre. Tog 40 minuter fitnessboll och gummiband+3x1 min planka, lagom svettigt.

Kram på er! Mie

3 kommentarer:

A-K sa...

Vad härligt med en dag på stranden ihop med kusinerna.
Vad lika du och din mamma är! Jag slås av det varje gång du visar en bild på henne. Lika vackra båda två!

Filippa har också svårt att komma till ro och somna på kvällarna. Det blir ju lätt så när rutinerna sätts ur spel på semestern.

KRAM

Anonym sa...

Hej vad fina koplimanger vi får av A-K hälsa o tacka. nu hände det igen allt jag skrev till dig försvann när jag klickade på publicera så nu ringer jag dig istället. kram mamma

Anonym sa...

Jag hade säkert inte klickat i välj identitet innan och då är det putts väck. allt annat skit sparar datorn ju.