tisdag, juni 19, 2012

Vackra ting och Detox

Mitt kök har fått två nya vackra ting, fönsterbelysning och en glaskupol.
 Vita metallringar ihopsatta till en skomakarlampa, klar glödlampa 15 watt. Jättefina!! Jag har länge velat ha fönsterlampor men inte hittat rätt men nu är jag nöjd.
En söt glaskupol, har inte fått sin rätta plats än och jag har inte lagt något i den, det ska jag fnura på lite till.


Mammas lillplutt somnade i soffan strax innan 19 så här har varit lugnet själv. Jag fick pratat med min syster en timmas tid, i telefon. Vi kan sånt "vettni":)

Jag och min kollega C har gett oss in på en invärtes reningskur, Detox. Jag är på min första dag och det ska bli intressant att se hur man känner sej efter en veckas tid, i 20 dagar ska vi genomgå detta. Samtidigt ska jag försöka äta vettigt och träna(i den mån jag kan just nu)Om någon vill testa och undrar hur det smakar så kan jag betätta att det smakar som lätt smaksatt vatten med persikosmak, gott helt enkelt. Hittade en sida med vettigt upplägg för dagens olika måltider/mellanmål om man vill detoxa utan färdigdryck. http://www.kosttips.se/detox.html
Methoddraine Detox är en naturlig rening för hela kroppen. Kombinationen av 10 aktiva örter driver ut gifterna och antioxidanterna i grönt te ger kroppen ett skydd mot fria radikaler.
Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Jag håller tummarna för att den lila jackan dyker upp! En storlek större blir alldeles för stor tyvärr :-(

Jag har druckit den där detoxkuren några gånger och kan starkt rekommendera den. Man känner sig ren inuti
efter avslutad kur.

Jättefina lampor!

KRAM

Helen sa...

God kväll i stugan. Har aldrig provat såna där kurer. Jo, en gång i tonåren provade jag att fasta, Tror jag fixade en dag! Det larviga är att jag då tyckte jag var "tjock", vägde typ 55 kg!!!

Jo, jag har oxå tittat på kartan inför vår tänkta träff i aug - hoppas verkligen vi får till det - och hamnade oxå kring Jönköping. Dock så har ju A-K varit där nu och kanske inte är så pigg på en repris.

Hoppas ni får en mysig midsommar.
kram härifrån.