måndag, juni 11, 2012

Tung o stel

Vissa dagar är man bara in bad condition. Hade goda förutsättningar att jag skulle ut och springa ikväll. Milo somnade halv 8 så tidsmässigt kunde det inte bli bättre. Men det räckte att jag kom ut och skulle komma igång så kände jag att detta kommer inte bli vad jag tänkt. Jag vet att man inte ska tänka negativt men jisses så tung jag var i kroppen. Jag försökte komma igång flera gånger men gick inte igång på något vis, gav upp och körde en powerwalk istället på 45 minuter.

Jag måste göra något nu...vikten ska ner, jag ska slankas till...det ska fanimej gå! Förstår inte att det ska vara så förbenat svårt. Jag står och stampar på ca 84 kg och har gjort i 4 månader nu, hur kul är det. Tycker inte måttbandet kan klippas heller:( Nu är jag negativ idag, japps!

Jag vet vad jag ska göra, mindre kolhydrater, mycket mer protein, bort med sötsaker/kakor, minska på mjölkprodukter, dricka mer vatten och få i mej mer av det rätta fettet......det är inte alltid så lätt att få ihop allt detta.

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Nä, speciellt inte när man gillar kolhydrater! Jag gör ju tex en megastor smoothie varje morgon på yogurt. Kanske inte är så bra. Det står still här oxå viktmässigt:-(
Men vi kämpar på. Bra att du inte vände och gick hem i alla fall.

Har skaffat en digital våg och herregud, där ser man direkt när det går upp och ner. Kan liksom skilja 1 kg från dag till dag ibland.

kram

Kollade du upp paketet?

A-K sa...

Ursäkta att jag varit osynlig några dagar. Har haft en underbar helg i Stockholm och det tar ju några dagar att komma ikapp.
Ibland vill inte kroppen vara med på noterna, men det är bara att kämpa på... förr eller senare släpper det.

KRAM