söndag, juni 10, 2012

Fredag Lördag Söndag

I fredags var jag och Milo lediga och hade tänkt oss någon form av uteaktivitet men vädret blev kass och det lockade inte att köra iväg. Vi roade oss här hemma istället. Milo ville baka muffins och han är superduktig på att klarar det mesta själv om jag bara förklarar hur mycket han ska ta och när han ska vispa osv. Vid 14 tiden däckade han i soffan och sov ett par timmar. Under dem tiden åkte jag och min mamma på shoppingrunde, present till en av mina svärdöttrar stod på detta shoppingschema. Jag hittade något efter en del velande fram och tillbaka.
 Baka baka liten kaka, smeten är mycket god enligt bagaren:)

 Lördag som från början var helt utan planer slutade med att våra vänner Anna, Svante och Lukas kom på besök på dagen. Dom lekte och hade roligt och vi mammor fick pratat av oss lite, det är ett tag sedan vi träffades för tiden har bara sprungit iväg.

Senare på dagen satte jag min mobil på laddning för den var "tot" och där dök upp ett meddelande
 " Vilken tid var det vi skulle komma ikväll?" Jag hängde inte alls med och tänkte om jag lovat min syster något som jag teflonat!? Ringde upp henne och fick ett gott skratt, det var en egeninjudan..hihi
Vi fick en härlig kväll med grillning, lite alkohol och massor av goda skratt och prat. Vi satt ute till halv 12, det gick med hjälp av fleecefiltar:)
Linette och Besim+ barn kom också inom och hälsade på. Tänk så trevlig en dag kan bli! Bra för mej för jag behövde den sociala biten, Milo är som ett klistermärke sedan ett par veckor tillbaka, både dag och natt. Lite påfrestande får jag nog lov att erkänna.
Början på söndagen. Milo leker restaurang och här blev jag serverad korv(bananskivor) jag fick minsann betala för mej för det var inte gratis:) Nu ska vi snart göra vid oss och köra på Nathalies kalas, 25-åringen:)

Kram på er! Mie

1 kommentar:

Helen sa...

Klart du måste betala, ingen kock lagar väl mat gratis!!! (utom mammakockar då)
En bra helg med mycket socialt låter det som. Det behöver man ibland när man går där med sitt lilla plåster.

Kram härifrån