torsdag, maj 10, 2012

Grym träning-.......svärk

Ja då satt man här igen med en grym träningsvärk! Varför utsätter jag mej för detta? Jo för det är så förbenat roligt..inte just träningsvärken iofs:) Tänk ett utepass i skogen i duktigt regn, ett gäng glada tjejer och killar som kämpar ihop och två tränare som får alla att ge vad dom har och ändå skrattar vi och har roligt. Helt enormt häftigt!
Tänk er känslan av att vara helt totalt slut...du klarar inte mer just för stunden, ligger på rygg i dyngblöt mark och regnet strilar ner i ansiktet...nyutsprungna trädtoppar lyser med ljusgröna blad och se regnet falla ner. Just den stunden skulle jag kunnat stanna kvar i någon minut till...men nejdå för då hojtar tränaren Malin, upp igen och kämpa vidare. Som sagt hård träning som suger all musten ur en på ett positivt sätt.
Nu vill jag bara träna upp mej mer så jag klarar alla övningar fullt ut för det gör jag inte idag och kommer inte klara på dessa 8 veckorna heller men kanske längre fram.
Jag kommer fortsätta mitt löpschema och kombinera med Kettlebell...skulle vilja ge mej på något annat också men har inte fram till vad än.

Nu går vi till ett hela annat ämne som också kan innhålla ett grymt träningspass, fast inte för mej då:) Linette åkte in till Lunds KK igår för hon har varit dålig ett par dagar, kräkts och grymt ont i ryggen, men det visade sej vara förlossningsarbetet som satt igång. Trodde jag skulle få ta hand om Theo inatt men hans lillebror ändrade sej och stannade kvar en tag till;-) Fast nu kan det inte vara långt kvar. Imorgon ska dom in på nytt ultraljud för att se hur stor han är nu, hoppas lillplutten tagit ett skutt i växten. Han vägde ju bara 2300gr för 2 veckor sedan.


Kram på er! Mie

1 kommentar:

A-K sa...

Träningen låter fantastisk, annorlunda och KUL!
Åhhh... vad spännande att lillebror kanske är på väg nu!
Hoppas att han hunnit växa till sig lite på två veckor.

Anton (och jag) tackar så mycket för de fina orden du skrev inne hos oss :-) Visst är jag stolt över min duktiga son.

KRAM