tisdag, maj 08, 2012

Vart tog denna kvällen vägen?

Vissa dagar bara försvinner på ett näst intill märkligt vis, idag är en sådan. På jobb susade det bara till så var klockan fyra, hämtade Theo direkt efter jobb för Linette var inte på topp idag, laga middag, plocka lite, ha koll på 2-ligan(Theo och Milo). Linette kom vid 20-tiden och hämtade Theo och därefter var det nattning av Milo..svisch 21,00. Ja vad gör man då, jo sätter sej vid datorn. Varför? ja det kan man undra, det hade varit bra mycket skönare att gå en runda. Jag hade planer på att köra kettelbell en runda men orken var inte på topp och imorgon vet jag att jag kommer vara halvdöd vid ca 20.00(träning med Fysgruppen) så jag tror jag laddar batterierna istället;-)

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Ja ibland säger det bara swisch. Det närmar sig bäbisleverans nu, så spännande. Det var nog smart att spara på krafterna till kvällens pass.
Jag har packat ner gåkläder och gympaskor,så ambitionen är att ta pw's på resan, men vi får väl se hur det blir :-)

Kram härifrån

A-K sa...

Ja du... ibland försvinner verkligen kvällarna (och dagarna och veckorna :-) ) utan att man hinner med.
Vad spännand eatt det snart är dags för Linette att föda. Men jag avundas henne inte den här sista tiden, den ÄR jobbig. Bra att du sagt till henne att ta det lugnt och sluta vara duktig, hoppas att hon lyssnar på dig!

KRAM