söndag, maj 20, 2012

Fredag - Lördag - Söndag

Försummad blogg, ja! Dagarna har bara gått så fort och idag har man inte haft lust att vara inne överhuvudtaget.

Fredags, klämdagen som jag inte hade koll på. Jag och Jörgen jobbade som vanligt. När jag körde Milo till dagis så fick jag en känsla av att något kanske inte var helt som det skulle. Nej det var det inte heller för när vi kom till dagis så var där stängt! Jag har bara teflonat denna klämdagen. Jahapp, vad gör man då? Jo ringer sin mamma/mormor som är så snäll och tar hand om Milo! Han var hos Moster Helene också, medans mina föräldrar var och hämtade sin nya bil. Kvällen tillbringades med Linette och Theo:)
Sent på kvällen sprang jag en runda och nu kan jag springa första intervallen på 12 minuter, jag avancerar:)

Lördag. Hektisk med lite städning, handla mat, laga mat inför mitt kalas. Vi hade en go eftermiddag/kväll med uppskattad god mat. När vi började grilla så var det lite svalt och regningt men efter regn kommer solsken och så blev det, en underbar kväll där vi kunde sitta ute hela tiden. Jag fick flera fina paket, 4 fleecefiltar till stolarna på altanen, en glasängel som talade om vilken underbar syster jag är:) en berlock med vit droppformad pärla från VÅGA, ett stort Yankee Candle ljus, Limited edition hela kaffebönor och choklad från Zoegas, en söt grupp med lavendel och pengar. Tack alla goa Ni!
 Milo och Tilda lekte så fint tillsammans, hela lekstugans innehåll låg på gräsmattan;-) Men dom hade kul, det är huvudsaken.
 Livia rynkar näsan, ny rolig övning:)

Söndag. Sovmorgon till 08.30, gött! SOMMAR! äntligen en vacker sommardag. Vi har pysslat i trädgården, var och köpte blommor till diverse krukor, allt i vitt. Två rosa lavendel till en rabatt ute i trädgården och fler vita lavendel som jag fått pippi på, dom är så vackra! Sedan kom Linette och Theo och lekte, åt kvällsmat och grabbarna badade innan dom skulle gå hem, därefter nattidags för sonen.
Milo och Theo badar. Dom var smutsiga kan man lugnt säja, speciellt Milo!

Kram på er! Mie

4 kommentarer:

Anonym sa...

Wow menar du att du orkar springa tolv minuter i ett sträck????
Vita lavendel lät helt underbart,var hittade du dom? Vet du vad vi gjort nu ikväll:) Ätit citrontårta till efterrätt jag Alex o Philip mmmmmmmmmmmmmmums

A-K sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
A-K sa...

Vad duktig du är med springandet! Jag är jätteimponerad!
Själv har jag idag varit ute på powerwalk i 70 min. Första gången efter min lunginflammation och det kändes bra!

Vilken härlig helg du haft med släkten, mysigt att vara samlade allihop!

Konstigt att dagis hade stängt på klämdagen men bra att det löste sig ändå!

KRAM

Helen sa...

Tror Milo börjar bli lite långhårig! Har nog aldrig orkat springa 12 min, pust. Bra jobbat. Hoppas bara din höft håller bara.
Köpte vita lavendel av misstag förra året, men dom var jättefina.Grävde ner dom sen i höstas och hoppas dom tar sig nu.

Apropå måla lekstugan inne. Maken hävdar att man inte ska ha färg där för då "stänger man inne fukten". Och det kan jag ju inte argumentera mot. Men jag gillar inte omålat trä.

Kram härifrån