måndag, maj 21, 2012

Värmeslag

28 grader...det bär respekt med sej, man hinner ju inte ställa om sej klädmässigt tycker jag. Tur att Milo fick shorts med till dagis!

Milo var så trött efter dagis att han somnade halv sju i soffan. Han var så smutsig och hade verkligen behövt ett bad men jag kunde ju inte väcka honom så in i sängen som en lorthög. Vi får tvätta sängkläderna imorgon istället:)
Jag passade på att springa min runda och idag lade jag till ett par minuter så 14 minuter i sträck sprang jag men därefter var energin låg och jag gick det mesta av sträckan hem. Jag vågar inte ta ut mej för hårt ju:)

Nettan vankar omkring fortfarande, lille Sam vill inte titta ut än. Jag tycker synd om henne för hon är så trött på att vara gravid. Lite jobbigt att ha en 1½ åring att pyssla/jaga när man är trött, svullen och en mage som är i vägen överallt.

Nu är det nattnatt för min del, sov gott på er!


Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Lilla sötisen!
Jag håller med dig om man inte riktigt hinner med klädmässigt. Filippa fick kortärmad klänning och tights på sig imorse. Strumporna hade hon tagit av sig och tightsen hade hon kavlat upp när jag hämtade henne. Dags att se över klädlådan på dagis.

Stackars Linette att vara höggravid i den här värmen. Visst har hon gått över tiden nu?

Vad duktig du är med löpandet! HEJA!!!

KRAM

Helen sa...

Vilken liten tröttis. Värmen tar verkligen ut sin rätt. Leo somnade först 22.30 efter att ha deklarerat att han INTE var trött. Hade sovit lite för länge på dagis.

Verkligen jättesvårt med kläder. Har inte tagit fram shorts ännu dock, men det är väl kanske dags.
14 min - superduktigt.

kram