söndag, maj 13, 2012

En microbloggpaus

Inga fasta planer för helgen, det var vad jag sa till mina kollegor i fredags. Det har inte heller varit några fasta planer men för det så har helgen rullat på i hurtig takt. Halvdag shopping med Linette i lördags och sedan kom mina föräldrar en sväng på kvällen. Jag hann även med min springrunda som göra framsteg:) Idag har jag och Milo varit hos mina föräldrar på Milos begäran, han saknar sin mormor väldigt mycket, varje kväll kommer det en mormorsaknad.
Ett besök på Center Syd med min mamma och sedan hem och göra vid lekstugan, sydde dynor till loftet. Det blev godkänt enligt Milo:)
Nu ikväll har vi grillat och ätit nybakt rabarberpaj på våra egna rabarber, mycket gott! Linette och Theo kom också hit och fick smakat. Sedan nattning av en trött Milo och jag fick mej en Kettlebell runda. Kändes att det är ett par veckor sedan dom användes...dags att sköta om den träningen igen insåg jag:)
Milo som Cowboy i ett nytt sommarset han fick av mormor idag...det ville han inte ens ta av när han skulle sova;-)

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Vad kul för er att ni har era nära och kära så nära så det är lätt att träffas ofta.
Leos lekstuga är inte färdigmålad inne ännu, så det dröjer lite innan vi kan inreda. Jag - och Leo - var ju så ivrig och köpte saker tidigt :-)

Här är det 2 kg plus efter
resan :-(

Anonym sa...

MMmm gott o somrigt m smulpaj:) Var en runda hos mamsen innan och hon förberedde också en till kvällen!
Misstänker att du också fått nåt virus - träningsvirus he he....men det verkar ej vara smittsamt:)
Sälv är jag uttröttad på att "vila" så tog Humlan o gick till Äppelrosgården,vilade där,sen hem igen och sen fick det bli vila för resten av kvällen pga huvudvärk...undras hur länge det ska dröja innan det försvunnit?? Tyckte det var bättre men nu känns det nästan som innan igen..Jag kallar denna bihålsinf för MoM hahahahaa.
Tuff kille på bilden;)
Kramar från sys H