söndag, april 08, 2012

-Stor kille nu!


Solskensdag i Ängelholms Hembygdspark. Vi har haft några mysiga timmar i parken. Smörgåsar, kaffe och oboy mumsades på i solskenet. Milo har överlämnat alla sina nappar i ett litet påskägg till dom svart/vita kaninerna, ni ser ägget hängande i nätet sidan om Milos huvud. Han var så stolt och sa att han var en stor kille nu. Han hade t o m snyggat till håret med vad han trodde var hårvax, dock hade han tagit fel burk och använt mycket av min helt nya ansiktskräm. Han tyckte, som han själv sade, att han var stilig och cool:)

Vi åkte häst och vagn och lekte på lekplatsen, matade getter och fåglar, gick en runda i trollskogen och åt en glass strax innan vi åkte hem. Då var vi ganska kalla än om solen sken. På vägen hem kom det lite pip o gnäll, jag saknar min bappis! Det gick bra men från att normalt ha en avslappnad kille i bilen så blev han istället speedad och fjantade sej till max:)

Nu återstår nästa prövning....natten:)

Uppdatering

Nattningen gick jättebra men jösses vad pågen babblade på! Han var inte tyst en sekund på 40 minuter, då somnade han i princip med orden i mun;-) Han pratade om allt möjligt, om dagen på djurparken som hade varit rolig...en stund iaf, för helt plötsligt vände allt och han tyckte inte om djuren och han hade inte fått klappa hjortarna, osv. Rätt som det var sa han att ingen ville vara kompis med honom på dagis, iaf inte G för han puttades alltid. Sen vände det igen och då låg han och sjöng. Det är inte lätt att vara liten inte:) Men trots allt sa han inte ett ord om sin napp än om jag förstod att det var där skon klämde, han låg tillslut och hade fingrarna i munnen och pratade samtidigt.

Inga kommentarer: