onsdag, april 04, 2012

Ibland leker livet

Vissa dagar flyter allt på och man mår bra. Idag känns som en sådan dag:) Visst här det varit full rulla på jobb men lagom stress är bra. Min goa kollega C har jobbat idag och det är alltid så skönt att ha henne på jobb, en tjej som jag funkar väldigt bra tillsammans med:)

När jag kom hem tog vi en fika, Milo somnade och jag passade på att köra mitt första pass i mitt upplägg för att klara springa längre och längre efterhand. Idag körde jag springa 2 minuter, gå 3 minuter under ca 30 minuter, det gick väldigt bra. N u ska det jobbas på vidare. Jag skulle vilja ha en Gymboss för att hålla reda på intervaller, inte så kul att räkna till 60 ett antal gånger:)

Linette och Theo kom förbi en sväng och Theo hade blivit överlycklig över att få komma till mormor. Besim får hålla sej hemma för han har laseropererat sina ögon och får hålla sej blundande i sängen, stackarn.
Milo vaknade och just nu sitter vi här i soffan och myser men snart kryper vi i säng och lägger oss och läser om Nicke Nyfiken får en cykel.


Kram på er! Mie

Inga kommentarer: