onsdag, april 11, 2012

Framsteg

Som en del av er vet så har jag dragit igång ett 12-veckors schema med mejsjälv för att öka på min kondition och klara av att springa en längre sträcka. Det rundan jag idag går i rask takt på 45 minuter ska klaras av att springas. Jag säjer inte att jag kommer klara det men det är min förhoppning och mitt mål.

Jag har aldrig varit duktig på att springa, alltid varit tung och haft för dålig kondition. Nu har jag 3 pass/vecka med olika upplägg. Idag skulle jag springa 3 minuter och gå 2 minuter i intervaller under 40 minuter. Jag klarade detta! eller så gott som, dom två sista intervallerna kortade jag ner till 2/2 min.

Kom hem glad och stolt:) Svettades gott och därefter kröp jag ner i ett bad som avkoppling och det dröjde inte länge förrän Milo kom in i badrummet och ville bada med sin mamma. Det är inte så ofta det händer med men vi hade vattenkrig och blev rena. Sedan kröp vi i säng och läste två böcker och idag fick jag ingen fråga om nappen och läggningen gick bra mycket snabbare än de tre tidigare kvällarna. Det kändes bara så härligt!

Uff imorgon är det löneförhandling. Inte alltid så lätt att framhäva sejsjälv och dessutom vara kvinna! :-o Nu har jag en bra chef men jag ska ändå behöva plågas igenom detta. Wish me good luck!

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Godmorgon.
Tycker du är jättestrong som påbörjat detta. Springa har jag alltid hatat, det är så tråkigt att jag aldrig kunnat pressa mig. Sen korta ben gör ju inte saken lättare:-) (får skylla på det)
Låter som en bra avslutning på kvällen med vattenkrig.
Lycka till idag
kram

Anonym sa...

hej ,både du och Milo har varit duktiga igår ,hoppas det forsätter så.Jag va nyfiken för att se vad du fick i lönelyft men du har inte varit inne på din blogg ikväll. Vi har varit i Svalöv och spelat match i dag ,det gick bra för mig o min kompis men många andra spelade dåligt så när poängen lades ihop så förlorade vi. Imorgon ska vi ha ytlig besitning på våra hus men det klarar vi på två timmar på fm. Nu blir det sängen så natti på er. kram mamma