måndag, april 23, 2012

Det är mycket nu

Ojojoj vad det är mycket som ska hinnas med bara för att man ska på semester!

Idag har jag deklarerat för mej och maken - mailat en del mail för företagets räkning - gått igenom beställningen av Småfolk inför hösten, ja det var kontorsarbetet.

Försökt natta en grymt övertrött son som jag till slut gav upp, han kunde inte koppla av! Lät honom sätta sej i soffan och på 5 minuter så sov han. Efter det var jag stressad i kroppen och behövde koppla av. Tog på mej träningskläder och körde mitt upplagda pass, springa 5 minuter och gå 2 minuter i 30 minuter....och jag klarade det! För mej är det stort för jag har inte klarat av att springa mer än mellan två lyktstolpar från början.

Imorgon måste jag packa klart och betala räkningar, sedan borde jag få slappna av, tror jag:)

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Inte kul att natta en som är övertrött, vi hade samma hos oss igår. Allt var fel. Lovade att om Leo klädde av sig utan alltför mycket tjafs och gjorde som mamma sa, så skulle vi titta på en rolig katt på Ipad. Men då han inte gjorde det, så blev det ingen katt. Herregud vilket liv:-)
Tur att man älskar dom.

Så bra av dig att komma ut så sent på kvällen. Det finns inte på min karta.

Kram

A-K sa...

Mmmm, jag vet precis det är när man ska hinna med ALLT innan man ska iväg på semester.
Deklarationen ligger här och väntar på att jag ska orka förbarma mig över den... kanske borde göra det ikväll :-)

Filippa somnade i bilen igår och sov i tre timmar, gissa om det gick att få henne i säng i tid? Imorse när vi fått iväg A och F till skoaln ringde jag till dagis och sa att vi tog oss en mysig hemmadag och så sov vi till kl 10.
Härligt att kunna göra så ibland!

Hur går det med packningen?

NJUT nu ordentligt av er semester!!!!

KRAMAR